Een administratiekantoor is een veelzijdig bedrijf dat zich voornamelijk richt op de financiële dienstverlening aan zowel bedrijven als particulieren. Een voorbeeld daarvan is Actium. Als particulier proberen we vaak zelf onze financiën af te handelen en als dit weinig complexe wegen kent, dan is dat ook prima mogelijk. Maar als uw financiën complexer worden door het kopen van een huis, een erfenis en een eigen bedrijf, dan wordt de boekhouding steeds omvangrijker. Dan hebben we het alleen nog over de particulieren. Steeds meer zelfstandigen maken ook gebruik van een administratiekantoor als Actium. Die hebben hier nog meer reden voor, zeker als de administratie steeds meer tijd gaat vragen. Dit kan op vele manieren ten koste gaan van het net opgestarte bedrijf en dat zou zonde zijn. Als starter is het daarom een aanrader om contact op te nemen met een administratiekantoor. Ze kunnen beginnen met het advies voor de boekhouding en eventueel de uitvoering van de belastingaangiftes. Naarmate de zaken steeds succesvoller worden, kunnen zij nog meer betekenen en de financiële administratie ook overnemen. Dit door ervoor te zorgen dat de facturen op de juiste wijze in de administratie gezet worden en zo geordend worden voor de belastingaangifte. Lees op Actium.nl wat zij betekenen als administratie- en belastingadvieskantoor en wat zij voor u kunnen doen.

De expertises van het administratiekantoor Actium

Klanten kloppen om meerdere redenen aan bij het administratiekantoor Actium. Ten eerste om hun handen vrij te hebben van de administratieve verplichtingen die vast zitten aan hun zaak. Ze hebben een bedrijf te runnen, maar willen niet het personeel in dienst nemen om de financiën te doen. Daarvoor vragen ze het veelzijdige administratiekantoor om hulp voor de volgende zaken:

  • Administratie
  • Salarissen
  • Jaarrekening
  • Belastingaangiften
  • Startersadvies
  • Pre-Audit
  • Consult

De term administratie is behoorlijk breed en in feite vallen alle diensten wel onder een administratie. Maar met name wordt hier de boekhouding bedoeld. Hier begint het tenslotte bij en het is de basis van de overige zaken die onder de financiën valt. Op basis hiervan wordt de jaarrekening opgesteld en kan de belastingaangifte gedaan worden. Ook dit kan worden opgesteld door het administratiekantoor. Dit zijn nog geavanceerdere financiële werkzaamheden, waar een professional sneller mee klaar is. Maar u mag er ook voor kiezen een deel van de diensten over te laten aan het administratiekantoor. Mochten de zaken zo uitbreiden, dan kunnen ze altijd nog extra werkzaamheden voor u oppakken.

Deskundig advies

Doordat het administratiekantoor zo veelzijdig is, kunnen zij u adviseren gedurende het gehele bestaan van uw organisatie. Mocht uw bedrijf nog in de startersblokken staan, dan kunnen zij op dat moment zelfs al met u om de tafel zitten. Wie weet zit u met een geweldig plan voor een bedrijf in uw hoofd, maar weet u niet hoe dit financieel aan te pakken. Administratiekantoor Actium weet dan wellicht deze zorgen bij u weg te nemen en een manier te vinden om toch uw bedrijf door te laten gaan. Zodra u weet dat u er niet alleen voor staat voor uw belastingen en andere werkzaamheden, begint u met een prettiger gevoel aan uw eigen zaak. Naast dat u gebruik maakt van hun expertises in de financiën, kunnen zij u ook wegwijs maken in een efficiënte boekhouding. Te beginnen met de automatisering van het systeem. Dit is al een behoorlijk slag waarmee u tijd en geld gaat winnen. Hoe minder tijd u hoeft te besteden aan de financiën, hoe meer plezier u ervaart in het runnen van uw organisatie. De adviezen en de diensten van administratiekantoor Actium worden voor een aantrekkelijke prijs geboden die hun expertise toegankelijk maakt voor iedereen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn