Stel u voor: u heeft net een nieuw bedrijf en daar moet een website voor komen. U moet immers toch ergens de informatie hebben staan voor potentiële klanten. U heeft echter geen idee waar u moet beginnen. Daarvoor is er nu Ambasco Webdesign Haarlem, uw specialist op het gebied van webdesign in Haarlem. Wij ontwikkelen websites die niet alleen mooi zijn, maar ook passen bij de huisstijl en een goede functionaliteit hebben. Bij ons webdesign in Haarlem ontwikkelen wij de websites op een eigen content management platform of op WordPress. Dat is maar net wat u het fijnst vindt. Beide platforms bieden echter wel eenvoudig onderhoud, waarbij u zelf nieuwe teksten en beelden kunt toevoegen en kunt werken aan uw vindbaarheid in zoekmachines. Wij leggen u graag uit wat onze webdesign in Haarlem voor u kan betekenen.

Een veilige website met webdesign in Haarlem

Webdesign in Haarlem kan u helpen uw website professioneel op te zetten, waarbij wordt gedacht aan uw huisstijl. Daarbij houden we rekening met uw doelgroep en dat uw website werkt op ieder mogelijk scherm. In de tijd dat veel mensen niet alleen meer op een computer zoeken naar websites, is dit erg belangrijk. De functionaliteit op een telefoon kan ook in stijl verschillen van een website op de computer. Ons webdesign in Haarlem houdt daarom rekening met het ontwikkelen van websites die optimaal werken op verschillende apparaten. Dit begint bij een goed design, waarbij de techniek en vormgeving bij komen kijken. Wij houden hierbij altijd rekening met de wensen en eisen van zoekmachines zoals Google en Bing. Wij verzorgen het volledige traject voor webdesign in Haarlem en nemen u al het werk uit handen. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat:

  • De website gemakkelijk te onderhouden is.
  • Met ons content management systeem kunt u gemakkelijk nieuws, foto’s en andere zaken plaatsen.
  • De website ook social moet zijn.
  • Social media is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. 
  • De website responsive is voor verschillende apparaten.
  • Website goed leesbaar op zowel een telefoon als de computer bijvoorbeeld.
  • Uw website veilig moet zijn. Wij hangen er daarom altijd een SSL certificaat aan
  • Lastiger voor criminelen om misbruik te maken van uw website.

Bij al deze punten wordt rekening gehouden met de eisen die Google stelt. Google indexeert zijn zoekresultaten namelijk onder andere op inhoud, tekst, social en responsibility. Indien deze zaken niet op orde zijn, kan Google dit afstraffen door uw website lager in de zoekresultaten te zetten. Bij ons webdesign in Haarlem zult u uw website altijd hoog in de zoekresultaten terugvinden.

Deskundigheid op het gebied van webdesign

Ambasco Webdesign Haarlem is uw specialist op het gebied van webdesign. Wij denken met u mee in de ontwikkeling van uw website en onze deskundigheid zorgt ervoor dat wij begrijpen hoe u denkt en werkt. Onze kracht ligt in persoonlijk contact, vertalen wat u wilt bereiken en bouwen vervolgens een website die mooi, effectief en ook nog eenvoudig te onderhouden is. Wij analyseren, ontwerpen, bouwen, leveren concepten en leggen u daarbij haarfijn uit wat wij doen. Aan het einde uploaden wij alle content die u erop wilt hebben en leveren wij u een website voor een schappelijk tarief. Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.ambasco.nl/. U kunt ook ons contactformulier invullen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn