Een medezeggenschap adviseur wordt doorgaans binnen een bedrijf aangewezen om de functionaliteit binnen een bedrijf te verbeteren. Een medezeggenschap adviseur is gespecialiseerd in beleidsadvisering en ondersteunt de ondernemingsraad van een bedrijf. Als u op zoek bent naar een medezeggenschap adviseur, staan de specialisten van Pasme voor u klaar. 

Een medezeggenschap adviseur van Pasme 

U vraagt u wellicht af waarom u een medezeggenschap adviseur nodig heeft. Grote en middelgrote bedrijven zijn meestal verplicht om een ondernemingsraad aan te stellen. Deze kunnen, met name wanneer het een grote organisatie betreft, wel wat ondersteuning gebruiken. Een medezeggenschap adviseur is er dan om de ondernemingsraad te ondersteunen in haar werkzaamheden. Deze adviseur is gespecialiseerd in beleidsadvisering en voert daarnaast nog tal van andere taken uit die de ondernemingsraad kunnen ondersteunen. Denk daarbij aan secretariële werkzaamheden, maar ook werkzaamheden omtrent het beleid of organisatorische werkzaamheden. De medezeggenschap adviseur kan daarmee de secretaris ook ontzettend ontlasten. Als u op zoek bent naar een medezeggenschap adviseur voor uw bedrijf, kunt u een externe adviseur aanstellen via Pasme. Naast adviseurs, biedt Pasme nog meer mogelijkheden tot advies op maat op het gebied van: 

  • Gespreksfaciliteiten 
  • Procesbegeleiding 
  • Probleemoplossing 
  • Arbeidsverhoudingen 
  • Buurtbemiddeling 
  • Vertrouwenspersoon 

Zoals u dus kunt zien, heeft Pasme veel ervaring op het gebied van advies, mediation en advies op maat. Als u dus op zoek bent naar een vakkundige medezeggenschap adviseur, kunt u er het beste een aanstellen via Pasme. Zo’n externe adviseur van Pasme heeft naast het meebrengen van kennis en ervaring nog veel meer voordelen. De externe adviseur die u aanstelt, krijgt geen vaste werkplek binnen uw onderneming. Dit houdt dus in dat u geen rekening hoeft te houden met het afdragen van bepaalde premies die u voor uw eigen werknemers wel afdraagt. Dit betekent dus ook dat het voor u een stuk goedkoper is om een externe adviseur van Pasme aan te stellen dan wanneer u zelf een adviseur in dienst neemt. Daarnaast hebben de adviseurs van Pasme ook de bevoegdheid om uw eigen personeel te voorzien van training en coaching. Naast secretariële werkzaamheden kan de externe adviseur van Pasme dus ook helpen bij het trainen en coachen van uw ondernemingsraad en directie in medezeggenschap. Het zijn dus ontzettend bekwame adviseurs die op meerdere manieren een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw onderneming. Daarnaast zijn de externe adviseurs van Pasme ook nog eens flexibel inzetbaar. Alleen de werkelijke tijd die zij als adviseur medezeggenschap door brengen wordt aan u door gefactureerd. Zoals u ziet, zijn de externe adviseurs van Pasme niet alleen bekwaam en ervaren, waardoor ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw onderneming, maar ze zijn ook nog eens flexibel inzetbaar en ontzettend betaalbaar indien u er een wenst aan te stellen voor uw onderneming. 

Neem vrijblijvend contact op 

Als uw bedrijf ook behoefte heeft aan een externe medezeggenschap adviseur van Pasme, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Kijk op pasme.info voor meer informatie over de dienstverlening van Pasme. Zo kunt u bij Pasme voor meer dan alleen adviseurs terecht. Pasme biedt namelijk ook een vertrouwenspersoon voor uw bedrijf aan. Een vertrouwenspersoon is een laagdrempelig aanspreekpunt voor uw medewerkers indien zich er een ongewenste situatie voordoet binnen het bedrijf. Daarnaast biedt Pasme ook meerdere vormen aan van mediation voor uw onderneming. Mocht het dus voorkomen dat er zich een conflict binnen uw onderneming voordoet, kan Pasme ook helpen door te bemiddelen als een onafhankelijke partij. Indien u dus op zoek bent naar een organisatie met veel ervaring op het gebied van medezeggenschap, mediation en vertrouwenskwesties, bent u bij Pasme aan het juiste adres. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn