Ons huis moest afgelopen jaar flink worden opgeknapt. Wij doen namelijk eens in de vijf jaar groot onderhoud en de vorige keer dat wij onze kozijnen gingen schilderen, hadden wij al in de gaten dat wij ze over vijf jaar beter vervangen konden omdat het namelijk zo was dat deze kozijnen aan vervanging toe waren. Wij hebben daarom vijf jaar lang gespaard om deze kozijnen te kunnen bekostigen en toen wij het geld bijeen meenden te hebben, hebben wij gekeken waar wij een goede leverancier van kozijnen konden vinden. Wij hebben toen bij een aantal bedrijven geïnformeerd en op een gegeven moment kregen wij van iemand de tip dat wij ook een keer moesten gaan kijken naar kunststof kozijnen. Het was namelijk zo dat deze de afgelopen jaren heel goed zijn ontwikkeld en deze kozijnen al lang niet meer de lelijke plastic gevallen zijn die het vroeger waren. Vandaar dat ik graag wilde weten waar ik meer over kunststof kozijnen kon vinden en toen hebben meerdere mensen mij aangeraden om een keer naar de site van Benitech.nl te gaan kijken. Deze mensen hebben namelijk een bedrijf waar je voor een heel goede prijs hoogwaardige kozijnen van kunststof kunt kopen. Dat wilden wij graag even bekijken en wij hebben toen een kijkje op de site genomen. Wij vonden het leuk om te zien wat deze mensen ons allemaal te bieden hebben en hoe meer wij zagen en lazen over de kozijnen die men hier verkocht, hoe enthousiaster wij werden. Het was ons daarom ook al heel snel duidelijk dat wij graag een keer met een expert van dit bedrijf wilden praten omdat wij graag wilden weten of wij ook op hun kozijnen zouden kunnen overstappen. Wij hebben daarom even met een specialist van dit bedrijf gebeld en deze heeft aangeboden om een keer langs te komen om onze oude kozijnen op te meten. Ook heeft hij ons toen laten zien wat de mogelijkheden allemaal waren om op kunststof kozijnen over te stappen en wij wisten toen meteen dat dit voor ons de oplossing zou zijn. Wij hebben daarom meteen een order uitgezet bij dit bedrijf.

Wij hoeven onze kozijnen nooit meer te verven 

Wij hebben nu kunststof kozijnen in ons huis laten aanbrengen en daar zijn we heel erg blij mee. Wij hoeven nu namelijk nooit meer onze kozijnen te schilderen en dat scheelt ons heel veel werk. Wij zijn daarom heel blij dat wij met Benitech.nl in zee zijn gegaan want wij konden hier voor een heel goede prijs goede kozijnen kopen. Wij kunnen dit bedrijf daarom ook aan iedereen sterk aanraden. 

Informeer ook eens naar de mogelijkheden 

Mocht u graag willen weten wat dit bedrijf voor u kan betekenen, kijk dan ook een keer op hun site. Het adres van hun pagina is Benitech.nl. Hier kunt u:

  • Zien welk soort kozijnen u hier allemaal kunt kopen 
  • Foto’s bekijken van ieder soort beschikbaar kozijn
  • De contactgegevens van deze mensen vinden 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan en wij raden Benitech dan ook van harte aan. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn