Opzoek naar een digitale munt die snel in waarde stijgt? Dan is de Bitcoin (BTC) een van de bekende coins om te kopen! Er zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in deze digitale valuta. Bitcoin is dus digitaal geld, waarmee u betalingen kunt voldoen. Het is een vrij nieuwe vorm van geld dat de laatste jaren zeer populair is geworden. Mensen kunnen er van alles mee doen. Denk aan handelen, omruilen voor andere coins of Euro’s en als betaalmiddelen inzetten om spullen te kopen. Alles weten over Bitcoins kopen: cryptotips.eu. Op onze uitgebreide website vindt u alle informatie over Bitcoins en andere munten, zodat u gemakkelijker kunt bepalen, welke coin voor u interessant is om in te gaan investeren! Kiest u, zoals velen voor de ‘veilige’ keuze Bitcoins of gaat u voor een iets minder bekende valuta? Wij vertellen u alles wat u moet weten! 

Bitcoins kopen? 

Tegenwoordig zijn er diverse online coins met elk een eigen waarde. De Bitcoin is een zeer populaire coin en heeft dan ook een hoge waarde. Online betalingen zijn dan tevens steeds vaker prima te voldoen met Bitcoins. Als u Bitcoins heeft gekocht, kunt u ze gelijk versturen tegen lage transactiekosten. Bij een betaling wordt geen tussenpartij betrokken. Denk hierbij aan een bank of andere instantie. Dit scheelt enorm in tijd. Als u bijvoorbeeld een betaling naar het buitenland doet, kan het zelfs meerdere dagen duren voor het is overgeschreven door uw bank. Bitcoin maakt hier een einde aan met een snel netwerk. Transacties zijn gelijk overgeboekt. Afhankelijk van het drukte op het Bitcoin netwerk, krijgt de ontvanger de Bitcoins vele malen sneller dan via uw een bank. Daarbij is het pas echt revolutionair dat de bancaire sector géén invloed kan uitoefenen op de Bitcoin en de transacties hiervan. De BTC is dé eerste decentrale valuta op de markt. Er bestaat inmiddels een wereldwijd betalingsnetwerk van Bitcoin, zonder dat er iemand autoriteit over heeft. Bent u tegen hoge fees en vindt u dat er een einde dient te komen aan de veelal gesloten en bepalende bancaire sector? Dan is Bitcoin kopen een ideale investering voor u! 

Investeren door Bitcoins te kopen? Wel of niet een goed idee? 

Bitcoin is het begin van het cryptocurrency tijdperk en is sindsdien grote favoriet bij investeerders. Tegenwoordig wordt Bitcoin kopen als het nieuwe goud beschouwd. Bitcoins heeft zo’n hoge bepalende status dat vrijwel alle altcoins afhankelijk zijn van de Bitcoin koers. Tegenwoordig zijn zelfs banken geïnteresseerd in het BTC fenomeen. Investeerders investeren daarbij grootschalig in Bitcoins en zijn dan tevens terug te vinden in vele portfolio’s. BTC wordt steeds meer geaccepteerd door bedrijven. Bitcoin kopen en het inzetten als betaalmiddel begint dus steeds meer mogelijkheden te krijgen, zelfs in Nederland! Mollie, een betaalportaal voor veel webshops heeft namelijk Bitcoin als mogelijk betaalmiddel opgenomen. Dat is precies waarvoor de Bitcoin is ontwikkeld! Daarnaast worden Bitcoins gekocht als een waarde opslag middel. Investeerders verplaatsen een deel van hun vermogen naar Bitcoin, met uiteraard het oogpunt dat het meer waard wordt. De ontwikkelingen van Bitcoin gaan volop door, waardoor de toekomst van Bitcoin als groots en potentieel wordt beschouwd.  

Bitcoin kopen, omdat:

  • Onafhankelijke digitale valuta
  • Zeer bekend
  • Waarde opslag met oog op meer waarde
  • Snelle transacties
  • Steeds verder geïntegreerd in betalingsmogelijkheden 
  • Lage transactiekosten 
  • Moedermunt van alle cryptomunten 

Benieuwd naar meer informatie over de populaire Bitcoins of tips waar u het beste Bitcoins kunt aanschaffen? Bekijk dan nu onze website voor de beste brokers en het volledige informatie overzicht: cryptotips.eu/cryptocurrency/bitcoin-kopen/. Ga ook goed geïnformeerd van start als u Bitcoins wilt kopen en lees u uitgebreid in. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn