Onlangs was ik vijf jaar samen met mijn vriendin. Een paar maanden voor het zover was zaten we samen aan tafel om te bedenken wat we wilden doen. We konden samen een dagje weg gaan, maar dat hadden we het jaar daarvoor ook gedaan. Misschien lekker uit eten? Dat voelde dan weer niet speciaal genoeg. Uiteindelijk waren we het er beiden over eens: we moesten eens flink uitpakken. Een groot feest in een afgehuurd café, samen met al onze vrienden en familie. Omdat we ons al snel realiseerden dat dit veel geld ging kosten, besloten we om dan maar geen cadeautjes te doen. Ik voelde me daar toch niet helemaal gelukkig bij: natuurlijk wilde ik nog iets kleins voor haar kopen! Mijn vriendin houdt ontzettend van bloemen. In onze woonkamer staat iedere week een nieuwe bos. Ik besloot daarom om een leuke bos bloemen te versturen naar de locatie van het feest, zonder dat mijn vriendin daarvan op de hoogte was. Voordat ik dat kon doen, moest ik een paar dingen bepalen:

  • Welke bloemen wilde ik versturen?
  • Hoeveel bloemen moest ik hebben?
  • Welke boodschap liet ik op het boeket achter?

Ik had besloten dat ik bloemen wilde versturen, maar welke bloemen dan? Vrouwen weten niet half hoe moeilijk die keuze voor een man kan zijn. Natuurlijk wist ik wat haar favoriete bloem was, maar ik wilde eigenlijk ook iets origineels. Iets waar ze iedere dag van kon genieten, maar wat dat jaar nog niet eerder op tafel had gestaan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor pioenrozen, omdat die maar een beperkt aantal maanden per jaar beschikbaar zijn. De roos is eigenlijk alleen te krijgen in mei en juni, wat in dit geval perfect uitkwam. Daarna kwam het tweede probleem: hoeveel bloemen wilde ik hebben? Ik wilde de bloemen versturen naar het café, dus mijn vriendin moest ze wel kunnen meenemen naar huis. Ze moesten haar bovendien niet in de weg zitten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een mooie bos van twintig rozen, dat leek me het juiste aantal!

Bloemen versturen: originele boodschap op de kaart  

Goed, bloemen versturen is één ding, maar dan moet er nog een persoonlijke boodschap op het kaartje. Daar worstel ik altijd mee, omdat ik helemaal niet zo’n goede schrijver ben. Ik krijg mijn gedachtes maar moeilijk op papier, zeker als het allemaal wat persoonlijker wordt. Ik moest er natuurlijk ook rekening mee houden dat het kaartje het hele café rond zou gaan, dus het moest ook niet te intiem zijn. Na lang denken had ik de perfecte zin gevonden. Die ga ik hier natuurlijk niet delen, ik verwacht van iedere man dat hij zelf iets leuks bedenkt! Ik heb de bloemen laten versturen door de Thuisbloemist. Op hun site, https://thuisbloemist.nl/, vind je een enorm aanbod. Naar welke bloem je ook op zoek bent, er zit altijd wel iets voor je tussen! Met de handige zoekfunctie zoek je snel naar een bloem die bij je past, of die binnen in een bepaalde prijsklasse valt! Wil jij bloemen versturen naar je partner, of een familielid? Klik dan snel op de link en kies een leuke bos uit.

Leuke cadeaubonnen voor elk budget!

Op https://thuisbloemist.nl/ kun je ook cadeaubonnen aanschaffen. Deze zijn beschikbaar in bedragen van €10,- tot €25,- euro! Ken jij iemand die bloemen wil versturen? Dan is dit het perfecte cadeau. Ga snel naar bovenstaande site en kies een leuk bedrag uit. Heb je vragen over het innen van een waardebon, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn