De zon is niet altijd even welkom. Althans, de zonnestralen en de warmte die de stralen afgeven zijn niet altijd even welkom. De zon zelf is uiteraard zeer welkom, want zonder deze gele bol zou het leven op aarde niet eens mogelijk zijn. Maar de intensiteit van het licht dat de zon naar de aarde straalt of de warmte die er soms mee gepaard gaat, is geregeld tegenstrijdig met de doelen die we hebben. Denk bijvoorbeeld aan het doel om op zondagochtend lekker lang uit te slapen. Als de zon op een zonnige zomerdag om 7 uur al flink je slaapkamer binnen schijnt, dan kun je dat doel wel vergeten. Daarom is het fijn dat we de zon kunnen weren via gordijnen en een zonwering in Schoonhoven. Gordijnen houden het licht wel tegen, maar de warmte natuurlijk niet. Via het broeikaseffect kunnen de zonnestralen die direct op de ruiten schijnen de temperatuur flink laten oplopen. Dat is heel fijn in de winter, want dan wordt het zonder inmenging van de kachel al snel een paar graden warmer in huis. Maar in de zomer is dat natuurlijk niet handig, want de reeds warme kamer wordt daardoor nog veel warmer. Daardoor moet je in je huis ‘genieten’ van tropische temperaturen. Dat is misschien prettig als je aan het strand ligt met een lekkere cocktail, maar als je thuis op de bank zit, dan zijn dergelijke tropische temperaturen uiteraard alles behalve welkom. Daarom is het een idee om een zonwering in Schoonhoven van SunGo voor de ramen te plaatsen. Als je aan de buitenzijde van je woning een zonwering in Schoonhoven plaatst en deze dus voor het glas hangt, dan kunnen de zonnestralen geen direct contact meer maken met het glas. Daardoor kunnen de stralen de woning niet meer opwarmen. De temperatuur in huis zal dan puur worden veroorzaakt door de hoogte van de buitentemperatuur. Als het 30 graden is buiten, dan zal het binnen ook warm worden. Daar is niet aan te ontkomen. Net zoals je het binnen niet zonder kachel warm kunt houden als het buiten flink koud is. Maar je kunt de zomerse warmte dus wel beperken door een zonnescherm in Schoonhoven te installeren. Uiteraard kun je ook zonlicht buiten je woning houden. Dat is in sommige gevallen wel fijn. Als je bijvoorbeeld tv kijkt of geen behoefte hebt aan felle zonnestralen in je gezicht. Kijk daarom snel op de site van sungo-zonwering.nl om een passende zonwering in Schoonhoven te bestellen.

Ontdek wat je zoal kunt doen met een zonwering in Schoonhoven

Je hebt uiteraard niet slechts 1 soort zonwering in Schoonhoven net zo min als je maar 1 soort huis/woning hebt. Verschillende woningen hebben verschillende ramen en dat vraagt om passende oplossingen. Daarom kun je bij sungo-zonwering.nl kiezen voor zonweringen als: 

  • Knikarm zonneschermen
  • Markiezen
  • Screens
  • Uitvalschermen

Je hebt dus altijd voldoende mogelijkheden bij SunGo voor een passende zonwering in Schoonhoven. Tevens kun je bij SunGo terecht voor rolluiken, garagedeuren, horren en andere artikelen. 

Neem gerust contact op met SunGo

Wil je een offerte of heb je gewoon nog wat meer informatie nodig, dan kun je altijd even contact opnemen met SunGo. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn