Voor mijn werk moet ik altijd mensen begeleiden die graag bij ons bedrijf in de leer zouden willen gaan. Wij verwelkomen deze mensen altijd graag omdat het voor ons altijd prettig is om over nieuwe arbeidskrachten te beschikken en tegelijkertijd vinden wij het prettig om mensen wegwijs te maken in ons mooie beroep. Helaas vond ik het niet altijd makkelijk om mensen de juiste zorg en aandacht te geven die zij graag wilden hebben en vandaar dat ik maar eens even gekeken heb of ik misschien ook zoiets als een cursus praktijkopleider zou kunnen gaan doen. Ik heb namelijk van een goede vriend een keer te horen gekregen dat hij een bedrijf had weten te vinden waar je een cursus praktijkopleider kon doen en dat had hij daarom ook gedaan. Dat was hem heel erg goed bevallen en ik heb hem daarom gevraagd of hij mij de adresgegevens van dit bedrijf kon doorgeven zodat ik eens op de site van deze firma kon gaan kijken naar meer informatie over de cursus opleider. De site die ik doorgegeven kreeg, was Terratrainingen.nl. Deze onderneming bood mij precies de juiste cursus praktijkopleider aan waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik ook niet heel lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee wilde gaan. Ik had namelijk al snel in de gaten dat ik waarschijnlijk nergens anders een cursus praktijkopleider kon volgen voor minder geld en van een hogere kwaliteit. Vandaar dat ik ook nog diezelfde dag het formulier op de site heb ingevuld waardoor ik dus vanaf dat moment officieel was ingeschreven voor de cursus opleider. Ik kon al heel snel beginnen en dat was heel erg prettig omdat ik op deze wijze snel kon beginnen aan mijn cursus praktijkopleider. Ik kan u zeggen dat ik het traject inmiddels heb afgerond en dat ik uitermate tevreden ben over de manier waarop de cursus praktijkopleider gegeven werd. Ik wil u dan ook graag meer over mijn cursus praktijkopleider vertellen.

De cursus praktijkopleider wordt gegeven door mensen met praktijkervaring

Ik vind het niet altijd eenvoudig om een nieuwe leerling te laten zien wat hij of zij beter zou kunnen en vervolgens de steun te bieden die het nodig heeft om zichzelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Ik ben altijd een beetje voorzichtig wanneer het gaat over het geven van kritiek en dat kan soms nadelig zijn voor de leerling. Tijdens de cursus praktijkopleider leerde ik hoe ik positieve feedback kon geven. Dit is voor de persoon die het ontvangt veel fijner dan kritiek krijgen. Vandaar dat ik ook blij was met de tips die tijdens de cursus praktijkopleider gegeven werden. Verder was er heel veel aandacht tijdens de cursus praktijkopleider voor de veiligheid op het werk. Ik heb hier heel erg veel van geleerd en ben nu ook in staat om dit op anderen over te brengen. Ik kan daarom zeggen dat het zeer de moeite waard geweest is om bij Terratrainingen.nl een traject te komen volgen.

Ik heb de cursus met goed resultaat kunnen afsluiten

Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om uzelf beter te ontwikkelen in het geven van begeleiding op de werkvloer, dan raad ik u aan om een keer naar Terratrainingen.nl te komen kijken. Hier vindt u:

  • mogelijkheden om diverse cursussen te volgen
  • complete opleidingen voor mensen die hovenier willen worden
  • de contactgegevens van dit bedrijf in het geval u graag een vraag wil stellen aan een van de medewerkers

Kijk snel even op Terratrainingen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn