Bent u bekend met waterbehandeling? Als u dit nu wel of niet kent, we hopen dat u in ieder geval eventjes deze tekst doorneemt want we leggen u graag van alles uit over waterbehandeling door gruenbeck.nl. We zijn een internationaal bedrijf met maar een doel: de tot stand houding van de waterreserves in de wereld en dat op een zo evenwichtig mogelijke manier. Een belangrijke eigenschap van waterbehandeling is dat het water dat bij u door de kraan het huis binnenkomt vaak nog boordevol mineralen zit die eigenlijk niet zo gezond voor de mens zijn. Zowel intern kan het voor problemen zorgen als ook voor uw huid en hoofdhaar. “Hard” water is nooit goed en het is dan ook belangrijk dat waterbehandeling wordt uitgevoerd. Toch hebben vele huishoudens dit niet. Veel zuiveringsinstallaties in Nederland zijn trouwens zodanig vergevorderd dat ze zacht water kunnen garanderen maar dit geldt niet overal in dit land en zeker niet voor veel bedrijven en instellingen. We richten ons qua waterbehandeling dan ook voornamelijk op bedrijven zoals ziekenhuizen en zwembaden waar het van groot belang is om intern ook aan waterbehandeling te doen. We hoeven u vast niet uit te leggen hoe belangrijk het is om over schoon water te beschikken in een ziekenhuis zoals tijdens een operatie. Of zwemwater dat gereinigd is van vieze troep. U wilt er immers graag uw baantjes in kunnen zwemmen. Ook in werkplaatsen waar voedsel en drank wordt geproduceerd is een goede en schone watervoorziening van groot belang. En dat is wederom waar onze waterbehandeling om de hoek komt kijken. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Kom dan vooral eens een kijkje op de website nemen. Het belang van schoon drinkwater staat als een paal boven water. Meldt u zich dan ook aan voor onze gratis nieuwsbrief. Vult u uw e-mailadres in op de site en vervolgens ontvangt u eens in maand een uitgebreide mail boordevol informatie over de laatste ontwikkelingen over waterbehandeling.

Waterbehandeling, waar is dit voor nodig?

Investeren in een goede waterbehandeling kan dus enorm schelen. Niet alleen hygiënisch is het een grote vooruitgang. Het al het leven an sich vergemakkelijken want u zult zich er beter door voelen. Niet omdat u nu waterbehandeling hebt maar omdat u het echt zult merken aan uw huid. Waterbehandeling kan op diverse manieren worden geïmplementeerd bij bedrijven maar ook bij bedrijven. Een aantal voorbeelden hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Proceswaterbehandeling
  • Koelwaterbehandeling
  • Demiwaterbehandeling (Reverse Osmosis)
  • Cv-waterbehandeling
  • Ketelwaterbehandeling
  • Filtering
  • Dosering
  • Waterontharding

Dit zijn zo maar een aantal zaken op het gebied van waterbehandeling waar we ons intensief mee bezig houden. Herkent u hiervan een of misschien zelfs wel meerdere zaken waar u dagelijks mee te maken hebt en waar wel wat verbetering in mag komen? Dan kunnen wij de oplossing zijn voor uw probleem. Schroom dan ook niet in dit soort gevallen maar overleg het direct met uw directie. Een goede waterbehandeling kan zorgen voor een grotere klandizie, een hogere waardering van uw service en/of uw producten en het kan uiteindelijk dus zelfs een commerciële meerwaarde hebben. En dat is voor veel bedrijven uiteraard een van de belangrijkste redenen om voor waterbehandeling te kiezen. We zijn dan ook dagelijks bezig met belangrijke prangende vragen zoals hoe men kan verminderen op hun waterrekening. Hoe kunnen we de hoeveelheid verspilling van water terugdringen? Onder andere door het gebruik van waterbehandeling ter plaatse omdat niet al te erg vervuild water prima bij uzelf gereinigd en hergebruikt kan worden zonder dat het dus weer een erg lang en ingewikkeld proces hoeft door te maken.

Hebben we u overtuigd? We hopen het van harte

We denken dat het belang van waterbehandeling nu wel duidelijk is. Hier onderzoek naar doen is dan ook in onze ogen een zeer belangrijk doel. We hopen niet alleen u hiermee te kunnen helpen maar ook de mensen die het een stuk zwaarder hebben in de wereld. Dankzij waterbehandeling kan men ook in Derdewereldlanden over gezond drinkwater beschikken zonder gevaar te lopen gevaarlijke ziektes op te lopen. We zijn aldus een vooruitstrevend bedrijf. Wat kan dit vooral voor u als particulier betekenen? Het overgrote gedeelte van uw waterverbruik is voor het douchen of bad. Het zal u verbazen hoeveel water u op dagelijkse of wekelijkse basis verbruikt aan het reinigen van uw lichaam. Dit kan behoorlijk schokkend zijn als u dit opzoekt. En dat terwijl de mineralen die zich in dit water bevinden ten eerste niet erg geschikt zijn voor uw huid. Dat kwam in deze tekst al meerdere malen naar voren. Daarnaast zorgt het voor veel schade aan uw huis. Zo raken leidingen snel verstopt als u ze niet vaak reinigt met producten zoals antikal. Kalkaanslag is dan ook schering en inslag want kalk wordt er nu eenmaal niet bij een grote zuiveringsinstallatie uitgehaald. Daar is helaas geen beginnen aan en ook kan het door het vervoer over grote afstand alsnog weer in het drinkwater terug komen. Hier ziet u wederom een groot voordeel van de waterbehandeling ter plaatse. Het leidt immers niet alleen tot schade aan uw leidingen, ook in de installaties zelf leidt het tot schade en dit kan allemaal leiden tot de groei van bacteriën die u liever kwijt bent dan rijk. Wees dus slim en investeer in een dergelijk apparaat, u zult er op zovele gebieden erg veel voor terug krijgen. Neem dan ook vandaag nog even contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn