Als een man van bijna 2 meter kan het lastig zijn om kleding te vinden met de juiste pasvorm. Zelfs in Nederland, waar de gemiddelde lengte van de man vrij lang is, vormt het vinden van kledingstukken die lang genoeg zijn voor mij soms een probleem. Als young professional bij een grote bank in Nederland wil ik er graag netjes uitzien. Daarnaast vind ik het leuk om modebewuste overhemden te dragen. Bij www.mooi-overhemd.nl slaag ik altijd. De winkel verkoopt getailleerde overhemden van het merk Venti, in allerlei verschillende pasvormen. Hier kan ik het perfecte mouwlengte 7 overhemd vinden, dat tegelijkertijd kwalitatief hoogstaand en trendy is. Het mouwlengte 7 overhemd, ook wel mouwlengte 72, heeft mouwen die gemiddeld gezien ongeveer 8 cm langer zijn dan de standaard slim-fit pasvorm. Het overhemd zelf is ook langer. Het is een van de langst mogelijke mouwlengte die verkrijgbaar is, en voor de langere man als ik ideaal. Bij de webshop van Mooi Overhemd is er een groot assortiment te vinden van het mouwlengte 7 overhemd. Op https://www.mooi-overhemd.nl/shop/slim-fit/extra-mouwlengte-72 zijn alle slim fit modellen met extra lange mouwen te vinden.

Het ruime mouwlengte 7 overhemd aanbod

Binnen het ruime aanbod van het mouwlengte 7 overhemd zijn er verschillende types overhemden te vinden, dus er is voor iedereen wat wils. Op de site kun je kiezen tussen:

  • Effen overhemden;
  • Gestreepte overhemden;
  • Geruite overhemden;
  • Overhemden met een motief.

Naast de verschillende patronen zijn de overhemden in verscheidene uiteenlopende kleuren te vinden. Van rood tot mintgroen, en van wit tot donkerblauw. Zelf houd ik nogal van overhemden in blauwe tinten, en vind ik het leuk als ze voorzien zijn van een leuk motief. Zo heb ik via www.mooi-overhemd.nl twee prachtige blauwe overhemden gevonden. Een overhemd is lichtblauw heeft een bloemmotief en de ander is wit met donkerblauw ruiten. Over beide overhemden heb ik veel complimenten gekregen. Mijn mannelijke collega’s hebben zelfs gevraagd waar zij zo’n mouwlengte 7 overhemd kunnen kopen. De overhemden zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook heerlijk. De overhemden zijn gemaakt van katoen waardoor ze zowel bij wat warmer als wat kouder weer comfortabel zijn. Ook niet onbelangrijk (aangezien ik het zelf moet doen): de overhemden zijn makkelijk te strijken! Omdat ik het leuk vind om met overhemden af te wisselen koop ik regelmatig nieuwe. Gelukkig wordt het ruime assortiment bij Mooi Overhemd regelmatig aangevuld, dus is er altijd genoeg keuze. Als je opzoek bent naar het perfecte mouwlengte 7 overhemd hoef je dus niet meer te kiezen uit saaie modellen!

Goede service

Hoewel ik bij www.mooi-overhemd.nl mijn overhemden koop vanwege het ruime en kwalitatief hoge aanbod vormt de geweldige service van de webshop nog een reden waarom ik een trouwe klant ben. Zo geldt:

  • Bij 2 overhemden: 10% korting;
  • Bij 3 of meer overhemden: 15 % korting.

Omdat ik als young professional nog niet beschik over een enorm budget, spreken deze kortingen mij natuurlijk aan! Daarnaast zijn mijn bestellingen altijd snel binnen, vaak de volgende dag al. Als je voor 16:00 besteld zijn ze namelijk al de volgende dag in huis. Heel fijn ook dat je de bestelling met Track & Trace kan volgen. Je merkt dat ze bij www.mooi-overhemd.nl echt waarde hechte aan de mening van de klant. Toen ik een keer een vraag had werd ik via de mail heel snel en netjes te woord gestaan. Al met al vormt deze webshop dé plek om het perfecte mouwlengte 7 overhemd te vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn