Vorige zomer heb ik mijn huis laten schilderen door een schilder uit Borne en dat is mij heel erg goed bevallen. Ik moet u zeggen dat mijn woning eigenlijk al heel veel eerder aangepakt had moeten worden, maar het was er nog nooit van gekomen omdat ik het geld er niet voor had. Het leuke aan het samenwerken met deze schilder uit Borne is, dat hij er alles aan doet om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Er moest bij mij namelijk heel veel gebeuren en ik vreesde dat het daarom allemaal erg duur zou worden, maar dit was uiteindelijk niet het geval. Deze schilder uit Borne heeft mij van tevoren een keer gevraagd of hij een keer langs zou mogen komen om te zien wat er allemaal gedaan moest worden. Omdat hij meteen wel zag dat het al een tijd geleden was dat ik mijn woning had geschilderd, stelde hij voor om een onderhoudsplan op te stellen. Dit hield in dat deze schilder uit Borne de schade op dit moment zou vaststellen en een rapport zou schrijven over hoe wij dit in de toekomst zouden kunnen voorkomen. Daar had ik wel oren naar want ik had geen zin om eens in de zoveel jaar weer mijn hele woning te laten aanpakken. Vandaar dat ik deze schilder uit Borne ook groen licht heb gegeven om een dergelijk plan op te stellen en daarin gaf hij mij nog een aantal andere tips die ik ter harte heb genomen. Hij stelde namelijk voor om ook de ramen te vervangen omdat deze nog steeds van enkelglas waren. Deze schilder uit Borne vertelde mij dat ik heel veel geld zou kunnen besparen wanneer ik op dubbelglas zou overstappen. Ik had daar geen enkel probleem mee en heb deze schilder uit Borne gevraagd om dit alles voor mij te regelen.

Deze schilder uit Borne denkt met de klant mee

Toen deze schilder uit Borne eenmaal voor mij aan de slag ging, heb ik geen omkijken meer gehad naar deze schilder uit Borne. Hij heeft alles heel erg goed schoongemaakt, vervolgens zijn de oude verflagen van mijn muren geschraapt en uiteindelijk zijn er nieuwe verflagen aangebracht. Het resultaat was echt prachtig. Ik had nooit verwacht dat mijn oude woning nog zo goed te behandelen zou zijn en ik dank deze schilder uit Borne daarom ook heel hartelijk voor al zijn goede diensten. Mijn woning ziet er werkelijk weer als nieuw uit en dat is iets waar ik heel erg blij van word. Ook de ramen zijn heel goed en deskundig vervangen. Deze schilder uit Borne merkte namelijk op dat ook de kitranden van mijn andere ruiten aan vervanging toe waren en vandaar dat ik hem gevraagd heb om dit ook aan te pakken. Zo gezegd zo gedaan, deze schilder uit Borne is voor mij aan het werk gegaan en inmiddels staat mijn woning niet alleen strak in de lak, maar bespaar ik ook nog eens geld op mijn energierekening.

Vraag een offerte aan via Barinkschilderwerken.nl

Wilt u ook graag met deze schilder uit Borne samenwerken? Dan raad ik u aan om even naar de site van Barinkschilderwerken.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • meer informatie lezen over de mogelijkheden om een onderhoudsplan op te stellen
  • meer lezen over de plaatsing van dubbelglas en het vervangen van oude kitlagen
  • geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Ik raad u aan om vandaag nog even op de site van Barinkschilderwerken.nl te komen kijken. Zo kunt u namelijk een indruk krijgen van de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn