Ik vind het altijd belangrijk dat mijn haar goed zit. Als dit namelijk niet goed zit, ben ik de hele dag chagrijnig en dat is voor niemand leuk. Vandaar dat ik met regelmaat naar een specialist ga om mijn haar te laten doen. Ik wil niet met de eerste de beste in zee gaan en dus kijk ik altijd naar de recensies die ik op het internet kan vinden. Wat mij meteen opviel, was dat wanneer je naar een goede kapper in Utrecht op zoek gaat, je meteen bij de mensen van SalonBeaurivage.nl uitkomt. Deze mensen weten als geen ander hoe ze je haar goed in model moeten krijgen. Dat is voor mij heel prettig om te merken want mijn haar zit altijd vreselijk. Vandaar dat ik altijd graag naar een goede kapper in Utrecht wil gaan omdat ik mijn haar niet meer wil laten verpesten. Mocht u ook een goede kapper in Utrecht zoeken, dan kan ik u dit salon van harte aanbevelen. Ik ben nu een paar keer hier geweest en iedere keer wordt mijn haar weer prachtig geknipt en geverfd. De mensen die voor deze goede kapper in Utrecht werken, hebben heel veel verstand van zaken. Ze weten precies wat goed is voor je haar en zij kunnen ook heel veel soorten kapsels maken. Wat ik altijd heel prettig vind, is dat je ook altijd heel goed ontvangen wordt door deze mensen. Zij weten hoe ze het je naar de zin moeten maken en je krijgt daarom bij binnenkomst altijd de vraag over wat je graag zou willen drinken, ik kies dan altijd voor een heerlijk kopje cappuccino. Vervolgens mag ik plaatsnemen in de stoel en dan gaan we aan de slag. Ik leg uit wat ik wil, en vervolgens wordt mij dit kapsel aangemeten.

Deze goede kapper in Utrecht is ook nog eens heel betaalbaar

Een van de leukste dingen aan deze goede kapper in Utrecht is dat men altijd heel goed met je meedenkt over de mogelijkheden die je met je haar hebt. Ik heb niet heel eenvoudig haar, maar deze goede kapper in Utrecht weet er altijd iets van te maken. Zo had ik bijvoorbeeld laatst even helemaal geen inspiratie voor een nieuw kapsel terwijl ik toch echt weer iets nieuws moest hebben want mijn oude kapsel was helemaal uitgegroeid. Ik heb daarom gekeken wat ik het beste kon gaan doen en deze goede kapper in Utrecht heeft mij heel goede adviezen gegeven. Zo moest ik bijvoorbeeld goed de vorm van mijn hoofd in de gaten houden zodat ik niet het verkeerde kapsel zou kiezen. Ondertussen gaf een van de mensen van deze goede kapper in Utrecht mij nog allerlei handige tips. Uiteindelijk zijn we zo tot een goed model gekomen en hebben we ook de juiste kleur weten te kiezen. Zodoende liep ik na een paar uur weer naar buiten met een prachtige nieuwe coupe. Ik ben haar heel erg blij mee en ik zou iedereen deze goede kapper in Utrecht van harte willen aanraden. Kijk even op hun site voor meer informatie.

Deze mensen zijn echt fantastisch!

Ik ben heel erg blij dat ik deze mensen heb gevonden. Ik krijg heel veel complimentjes over mijn kapsel en ik hoop nog vaak mooie kapsels hier te kunnen laten maken. Kortom:

  • deze mensen zij echte vaklieden
  • ik word hier altijd zeer voordelig geholpen
  • ik kan hier altijd goede adviezen krijgen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan gerust even op hun website. Daar vindt u nog veel meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn