Genieten van het leven is een van de mooiste dingen om mee bezig te zijn. Daarom moet je af en toe de tijd nemen om met je naasten iets leuks te doen. En dat kun je bijvoorbeeld doen door een restaurant in Vlaardingen te bezoeken. Dat is in ieder geval een van mijn favoriete hobby’s. Ik vind het heel leuk om met familie of vrienden af te spreken en dan uit eten te gaan. Dan wil ik natuurlijk wel naar een goed restaurant in Vlaardingen. En met goed bedoel ik zeker niet dat het een sterrenrestaurant moet zijn. Maar met ‘goed’, bedoel ik eigenlijk dat het restaurant in Vlaardingen aan de volgende eisen moet voldoen:

  • Goede sfeer
  • Originele locatie
  • Mooie prijs-kwaliteitverhouding
  • Lekker eten en drinken

Ik ga regelmatig uit eten en ik vind het dan ook leuk om verschillende restaurants uit te proberen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe hotspots zodat je de keuze hebt uit meerdere mooie opties als je besluit om een avondje weg te gaan. Inmiddels heb ik een eigen lijstje met een aantal favorieten en een van mijn favoriete restaurants in Vlaardingen is zeker de Watertoren.

Volop genieten bij een bijzonder restaurant in Vlaardingen

De Watertoren is een restaurant in Vlaardingen dat echt de moeite waard is om te bezoeken. Het zou zonde zijn om dit niet te doen, want deze locatie is onlangs helemaal gerenoveerd. Ik ben er gaan eten om te kijken hoe het was geworden en het is fantastisch. De sfeer is echt heel bijzonder, als je een sfeervol restaurant in Vlaardingen zoekt is dit zeker een goede optie. Ze serveren er heerlijk eten, allemaal geïnspireerd door de Franse keuken. Ik heb er zo lekker gegeten en ze hebben er ook hele goede wijnen. Ik ben er inmiddels meerdere keren geweest met een aantal bekenden. En tot nu toe was iedereen echt heel erg enthousiast. Het is heel erg makkelijk bereikbaar, dus dat is ook heel prettig. Als je bijvoorbeeld met een grote groep afspreekt die uit verschillende hoeken van het land komen, is het handig als iedereen er een beetje makkelijk kan komen. En dat is hier zeker het geval. Ga ook zeker naar dit restaurant in Vlaardingen als het zonnetje schijnt, want je hebt er een geweldig terras waar je heerlijk kunt zitten met mooi weer. Dat hebben wij ook gedaan afgelopen zomer en dat was echt volop genieten.

De Watertoren is echt een aanrader

Heb je interesse in een restaurant in Vlaardingen waar het altijd gezellig is, waar je goed kunt eten en drinken en dat goed bereikbaar is? Ga dan naar watertoren-vlaardingen, dan kun je ongeveer zien wat je kunt verwachten bij de Watertoren. Het is een hele bijzondere ervaring als je hier gaat eten. Echt een belevenis, het is zeer geschikt als je bijvoorbeeld iets bijzonders te vieren hebt. Gezien de kwaliteit van de gerechten, betaal je hier zeker niet te veel. Dat is altijd prettig, het zou zonde zijn om meer te betalen dan nodig is. Bovendien zijn ze hier ook nog bezig met het opzetten van een B&B, dus binnenkort kun je hier ook nog slapen. Ideaal voor als mijn vrienden uit het noorden en oosten van het land langskomen, zij kunnen na een gezellig avondje tafelen ook nog blijven slapen. Het leuke is dat je bij dit restaurant in Vlaardingen heerlijk kunt eten, ontspannen en kletsen. De telefoons gaan aan de kant en elke keer kwamen er de leukste gesprekken op gang. Ik kan het iedereen aanraden om naar de Watertoren te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn