Ik vind het erg belangrijk om mijn zaken goed op orde te hebben. Ik heb een redelijk groot huis en toen ik hier net kwam wonen raakte ik alles kwijt. Ik heb veel spullen en zag op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Daarom dacht ik dat dozen op maat laten maken wellicht een mooie optie zou zijn voor mij. Ik heb een ruime zolder dus hier wilde ik een opslag van maken. Ik wilde een aantal dozen op maat laten maken om hier spullen in te kunnen bewaren. Dan zou ik op de dozen kunnen schrijven wat er precies in zit en zo zou ik alles makkelijk terug kunnen vinden. Ik vond dit een goed idee en ging online kijken voor wat inspiratie. Op een gegeven moment kwam ik op de site terecht van Dozen Laten Maken. Hier kun je goede dozen op maat laten maken voor een lage prijs. Dit was precies wat ik nodig had. Ik ging op de site kijken en kwam erachter dat dozen op maat laten maken hier heel makkelijk te regelen is. Een ander groot voordeel is dat je al vanaf tien dozen een bestelling kunt plaatsen, dus ook voor kleinere klanten zoals ik is dozen op maat laten maken gewoon een mooie optie.

Goede dozen op maat laten maken: regel het via deze site

Ik ging naar de site en heb dozen op maat laten maken. Het is heel makkelijk om te regelen. Je hoeft alleen maar op de doos te klikken die je nodig hebt en dan zijn er meerdere zaken die je moet invullen, zoals:

  • Formaat
  • Kwaliteit
  • Kleur
  • Aantal

En zo is het per doos afhankelijk wat je moet invullen. Wil je een dozen op maat laten maken, dan moet je eerst de doos kiezen die het beste bij je wensen aansluit. Je kunt kiezen voor vouwdozen, wikkeldozen of postdozen bijvoorbeeld. Dan stel je je doos samen en bepaal je zelf hoe deze eruit komt te zien. Dan is het zaak om de kwaliteit te kiezen, er zijn namelijk zowel dozen met enkelgolf als dubbelgolf karton beschikbaar en deze zijn er ook in diverse diktes. Alle kartonnen dozen kun je in zowel bruin als wit bestellen. Vervolgens kan de bestelling worden afgerond en krijg je de dozen na zo’n 8 à 10 dagen thuis bezorgd. Je hoeft dus niet op pad om net zo lang te zoeken tot je de dozen hebt gevonden die je nodig hebt. Je hebt alleen maar een smartphone of computer nodig om het te regelen.

Welke dozen heb jij nodig?

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dozen op maat laten maken bij Dozen Laten Maken echt ideaal vind. Ik heb eerst een kleine bestelling van tien stuks gedaan. Ik ben op mijn zolder aan de slag gegaan en heb allerlei spullen uitgezocht, geselecteerd en in de dozen gedaan. Op de bovenkant heb ik geschreven wat er in de doos zit. Zo kan ik heel makkelijk mijn spullen terugvinden. Eerst heb ik voor bijvoorbeeld mijn boeken, oude cd’s en cassettebandjes dozen op maat laten maken. Die heb ik allemaal keurig opgeborgen op zolder. Momenteel ben ik aan het inventariseren welke dozen ik nog meer nodig heb voor de rest van mijn spullen. Ik ga zeker weer naar Dozen Laten Maken want alles heb ik hier heel snel en makkelijk voor een mooi prijsje kunnen regelen. Dat was heel erg fijn dus ik ben heel blij dat ik deze site heb gevonden en kan het iedereen aanraden om hier je dozen te bestellen. Lees meer op de website dozenlatenmaken.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn