Een nieuwe stoel hoeft niet altijd duur te zijn. Ook als u wilt genieten van een design stoel, zijn er genoeg opties om niet de hoofdprijs te hoeven betalen. Een DSW stoel van Cavel Design is hier een goede oplossing voor. Deze DSW stoel is namelijk een replica van de originele DSW stoel en daarnaast ook op dezelfde manier gemaakt. Wij leggen u graag uit waarom wij deze DSW stoel verkopen en van welke voordelen u profiteert wanneer u er een aanschaft via ons. Daarnaast zullen wij ook de overige opties kort voor u omschrijven, zodat u een helder beeld heeft van onze producten en direct een DSW stoel kunt bestellen.

Onze DSW stoel doet niet onder aan het originele design

Een DSW stoel is een mooie toevoeging aan uw interieur. Deze stoelen staan namelijk bekend om het trendy design en een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn er nog enkele kenmerken van een DSW stoel:

  • Pure materialen
  • Mooie afwerking
  • Voor zowel particulier als zakelijk geschikt

Het belangrijkste kenmerk is de hoge kwaliteit die u geleverd wordt wanneer u een DSW stoel aanschaft. Daarnaast is het een mooi Italiaans design, waardoor veel mensen overwegen om dit model aan te schaffen. Er is gebruik gemaakt van pure materialen, waarbij een nette afwerking hoog in het vaandel staat. Het onderstel is leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in walnoot of in naturel. Beide uitvoeringen zijn voorzien van zwart gepoedercoate spijlen welke het onderstel degelijk maakt, en zijn belastbaar tot een gewicht van 120 kg. Onze uitvoering biedt u daarom jarenlang plezier en veel comfort. Qua kwaliteit doen onze replica’s niet onder aan de echte exemplaren. Daarnaast betaalt u nooit de hoofdprijs, waardoor het een toegankelijke stoel is voor iedereen. Toch is onze DSW stoel gemaakt zoals het echte productiemodel. De zitting is namelijk van gegoten polypropyleen, gecombineerd met polyester. Deze combinatie maakt de zitting sterk, licht flexibel en door en door gekleurd. De kleur van de zitting is in het materiaal vermengd en geeft hierdoor een mooie uitstraling. Deze uitvoering staat garant voor jarenlang zitplezier. Onze DSW stoel kunt u eenvoudig online bij ons aanschaffen. U kunt bij ons verschillende design meubels kopen, door deze in uw winkelmandje te plaatsen en uw bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. U heeft uw producten altijd binnen een week bij u in huis, zodat u direct kunt genieten van een nieuw interieur, waarbij u altijd verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Indien u een product net iets anders wilt, kunt u ook altijd contact met ons opnemen zodat wij u meubels op maat kunnen leveren. Onze medewerkers kunnen u hier altijd over adviseren.

De beste service geboden op de markt

Cavel Design is een online aanbieder van hoge kwaliteit design meubels. Daarbij doen wij  het uiterste om de beste service te bieden op de markt. Daarbij is innoveren en constant maximaliseren van de service ons belangrijkste streven. Onze ongeëvenaarde kwaliteit en service spreekt voor zichzelf. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit design meubilair. Grote aandacht gaat naar het technische aspect van onze producten. Onze visie is om perfecte kwaliteit te leveren volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden, en dat voor betaalbare prijzen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op caveldesign.com. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om onze producten aan te kunnen schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn