Webton - Gratis linkbuilding scanBij het goed bekendstaande bedrijf Webton kunt u een gratis linkbuilding scan laten uitvoeren. Daarvoor kunt u verschillende redenen hebben. Want in de eenentwintigste eeuw draait alles om de zichtbaarheid van uw onderneming op het wereldwijde web. Ondernemers die daar niet aan toegeven gooien hun eigen glazen eigenlijk in. Weet u nu niet precies waar we het hier over hebben, kwaad kan het in elk geval niet om een gratis linkbuilding scan te laten doen. Want als gezegd kost het niets. Er is dus geen goede reden om het na te laten. Bij de pas genoemde firma kunt u onder meer een gratis linkbuilding scan laten doen. Wie er alleen een website op nahoudt, maar verder niets doet aan de promotie daarvan, zal niet snel via Google worden gevonden. Hooguit zullen mensen uit de regio die het bedrijf van naam kennen ernaar zoeken, om aldus op de website uit te komen. Maar verder zult u op zo’n manier geen nieuwe klanten aantrekken. En dat terwijl het in deze tijden van beperkte economische groei toch zonde is die kans te laten liggen. U wilt natuurlijk dat het uw onderneming goed gaat, en een gratis linkbuilding scan kan daar zeker aan bijdragen. Een dief van uw eigen portemonnee zijn is ook weer zo wat. Word wakker, besef dat we in deze eeuw leven in een steeds meer op elektronische communicatie gerichte samenleving en vraag snel zo’n gratis linkbuilding scan aan. Minder kunt u er in elk geval zeker niet van worden. Over de werking van zo’n scan volgt meer informatie in de tweede paragraaf van deze verhelderende tekst. Heeft u thans echter al genoeg info, aarzel dan geen moment langer en wend uzelf tot een van onze specialisten op het gebied van linkbuilding, websites en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe werkt een gratis linkbuilding scan?

Om mee te gaan in de huidige digitale tijden, kan het erg zinvol zijn een gratis linkbuilding scan uit te laten voeren. Laat u dat dan bijvoorbeeld doen door de erkende specialisten van Webton. Deze firma is al jarenlang gespecialiseerd in onder meer een gratis linkbuilding scan, maar ook in het design van websites. Hier kunt u dus terecht voor het hele pakket aan diensten gerelateerd aan websites en online zichtbaarheid. Enfin, hoe werkt een dergelijke gratis linkbuilding scan dan precies? We checken een aantal aspecten, met name verband houdend met het aantal zogeheten backlinks. Waar we naar kijken is naar de volgende punten:

  • het aantal backlinks
  • de herkomst van de backlinks
  • de relevantie van de backlinks
  • de betrouwbaarheid van de backlinks

Wat betekent dit allemaal precies? In de eerste plaats bespreken we wat een backlink is. Dit is een link naar uw site, anders gezegd een verwijzing op een andere website naar uw site. Als onze gratis linkbuilding scan uitwijst dat er veel van deze linkjes naar uw site zijn, dan zit u waarschijnlijk goed. Dat betekent namelijk dat Google uw homepage als een belangrijke kwalificeert en dat brengt automatisch mee dat u hoog in de zoekresultaten verschijnt, het uiteindelijke doel. Ook de herkomst doet ertoe. Backlinks op sites van dubieus allooi zullen u weinig verder helpen, die op gerenommeerde sites juist wel. De relevantie speelt eveneens een rol. Houden de externe pagina’s die naar de uwe verwijzen geen enkel verband met uw core business, dan kan uw ranking weer dalen. Men spreekt dan wel van backlinks die niet organisch zijn. Tot slot doet de betrouwbaarheid ook een duit in het zakje. Een linkprofiel dat organisch groeit en een divers karakter heeft, is een betrouwbaar linkprofiel. Kortom, laat vandaag nog uw website checken met behulp van een gratis linkbuilding scan om te kijken wat er mogelijk nog te verbeteren valt.

Is uw linkprofiel al goed genoeg?

Mogelijk is natuurlijk dat de gratis linkbuilding scan waar u opdracht toe heeft gegeven uitwijst dat uw linkprofiel al goed genoeg is. Anders gezegd: dat er niet meer aan de backlinks gesleuteld hoeft te worden. Dan zijn we even goede vrienden. De gratis linkbuilding scan verplicht u namelijk tot niets want de scan is geheel vrijblijvend. Ook goed denkbaar is echter dat er wel degelijk wat onderhoud aan uw pagina kan worden gedaan, op een zodanige wijze dat uw site verder op zal klimmen in de zoekresultaten van die ene grote Amerikaanse zoekmachine, die bijna een monopolie heeft in de zoekmarkt. In dat geval kunnen we, indien u dat op prijs stelt uiteraard, aanvullende werkzaamheden verrichten. Door onze jarenlange ervaring lukt het ons telkens weer een positie in de top van de resultaten te bewerkstelligen. Neemt u maar eens een kijkje op onze mooie website, dan zult u zien waar we het hier over hebben. Daar staan namelijk diverse voorbeelden van bedrijven waarvoor wij een goed resultaat hebben neergezet. En hoewel we in de regio Twente gevestigd zijn, meer precies in het mooie Hengelo, bedienen we klanten door het hele land. Is uw firma buiten dit gebied gevestigd, dan zult u zeker niet de eerste buiten bedoeld gebied zijn die bij ons aanklopt voor een gratis linkbuilding scan. Laat u overtuigen en neem vandaag nog contact met ons op. Aarzel geen moment langer, want daar wordt zelden iemand beter van. Vraag ons om een gratis linkbuilding scan voor uw pagina te laten uitvoeren. Want wat kan het voor kwaad? Hopelijk weet u ons snel te vinden. Wij wachten hier zo lang.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn