Ongeveer 8 jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen. Ik had gezien dat ze in het buitenland veel houten tafels verkopen die gemaakt zijn van gerecycled hout en dat vond ik een goed idee voor hier. In Nederland zijn veel bedrijven waar je meubels kan kopen, maar ik had geen bedrijf gezien waar ze dit soort tafels verkochten. Ik werkte destijds nog voor een baas, maar gelukkig kon ik afspreken dat ik minder kon werken, zodat ik tijd kon besteden aan mijn bedrijf. Het duurde best lang voordat ik goede leveranciers had gevonden voor de tafels. Ik had veel unieke ideeën en heb niet de kennis en ervaring om de tafels zelf te maken. Gelukkig vond ik na een paar maanden leveranciers die vertrouwen hadden in mijn ideeën en graag wilden samenwerken. Na ongeveer een half jaar werden de eerste tafels geleverd en kon ik beginnen te verkopen. Ik had niet verwacht dat het zo lang zou duren, maar was erg blij toen het zover was. Daarna verkocht ik de tafels direct aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Blijkbaar vonden meer mensen de tafels mooi en een goed idee, want door de jaren heen verkocht ik steeds meer. Na twee jaar nam ik ontslag en begon ik volledig te werken in mijn bedrijf. Ik was begonnen in een kleine loods op een industrieterrein in de stad waar ik woon, waar dat werd al snel te klein. Ik verhuisde naar een grotere locatie en begin dit jaar lied ik zelfs een bedrijfspand bouwen. Ik had de optie om een nieuwe ruimte te huren, of een bedrijfspand bouwen en ik koos voor het laatste. Ik wilde graag een mooie showroom voor de tafels en vond geen geschikte locatie in de buurt, waardoor een bedrijfspand bouwen mij het beste leek.    

Een bedrijfspand bouwen met BBAN

Online zocht ik naar bedrijven die konden helpen met een bedrijfspand bouwen. Ik heb hier geen verstand van en wilde zo veel mogelijk laten uitbesteden. Er zijn diverse bedrijven die hier veel ervaring mee hebben, deze bedrijven kunnen dit beter doen dan ik. Bovendien heb ik het druk met mijn bedrijf en wilde hier niet veel tijd aan besteden. Ik vond diverse bedrijven in de buurt die kunnen helpen om een bedrijfspand te bouwen en bij een aantal vroeg ik een gesprek aan. Ik wilde graag weten wat zij voor mij konden doen en wat de kosten voor het hele project zouden zijn. Na diverse gesprekken besloot ik om samen te werken met BBAN, ik had dit bedrijf gevonden via hun website https://zakelijk.bban.nl/bedrijfspand-bouwen. Wat ik fijn vond aan BBAN is dat zij alles voor de bouw voor mij konden regelen, van begin tot einde. Als ik een gedeelte zelf wilde doen, dan was dat geen probleem en bovendien rekenden zij een goed tarief voor een bedrijfspand bouwen. De gesprekken met dit bedrijf waren erg goed en zij wisten precies wat er moest gebeuren. Na een paar gesprekken gaf ik aan dit bedrijf aan dat ik gebruik wilde maken van hun diensten.

Een mooi pand

Vorige maand werd het nieuwe pand opgeleverd en ik ben er erg blij mee. BBAN heeft goed werk geleverd met het bedrijfspand bouwen en aan al mijn wensen zijn voldaan. De samenwerking met dit bedrijf was erg goed en ten alle tijden wist ik hoe het met de bouw ging. Voor een bedrijfspand bouwen kan ik BBAN aanraden als bouwbedrijf.

  • Ze hebben veel ervaring
  • Ze konden alle onderdelen regelen
  • Het tarief was erg goed
  • De communicatie verliep goed
  • We hadden een goede samenwerking
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn