Sommigen vinden het heel lastig om hun eigen haar goed te verzorgen. Het is ook niet makkelijk, omdat je zelf geen expert bent. Daarbij is het fysiek lastig om je eigen haar te stylen, ik kan zelf ook niet goed bij alle plukken en vind het al helemaal moeilijk om bij de achterkant van mijn eigen hoofd te komen met bijvoorbeeld een krultang. Daarom besloot ik een hair stylist te zoeken. Natuurlijk ga ik zelf geregeld naar de kapper, maar hier was ik op een gegeven moment niet meer zo tevreden over. Ik kwam hier al jaren en ze doen eigenlijk altijd hetzelfde. Bovendien vond ik dat mijn haar wel wat glans en extra verzorging kon gebruiken. En als ik mijn haar daar in model liet brengen, gingen ze meer voor hun eigen idee en de laatste trends, dan dat ze echt naar mij luisterden. Dus ik wist ongeveer wat ik van een hair stylist verwachtte en zo ging ik op zoek naar een goede kapper die me zou kunnen helpen. Er stond afgelopen zomer namelijk nogal wat op het programma, waarbij ik een hair stylist nodig had. Mijn beste vriendin ging trouwen en ik had nog een aantal leuke feestjes. En dan wil je er natuurlijk goed uitzien.

Deze hair stylist is fantastisch

Het is nog een behoorlijke uitdaging om een hair stylist te vinden die aan al mijn eisen voldeed. Ik ben een aantal stylisten gaan benaderen en ik heb ze flink ondervraagd, om te ontdekken wat voor vlees ik in de kuip had. Het is heel belangrijk dat je een hair stylist hebt waar je je goed bij voelt. Dat je iemand hebt die je begrijpt en die echt veel in huis heeft om er een mooi kapsel van te maken. Met een aantal stylisten heb ik ook een afspraak gemaakt, om te kijken hoe het zou gaan. En daar is voor mij zeker een favoriet uit gekomen, namelijk Jet Setters. Dit is een hair stylist waar je echt iets aan hebt, want die hebben alle facetten in huis waar ik veel waarde aan hecht:

  • Professioneel advies
  • Ervaring
  • Vakmanschap
  • Luisteren naar persoonlijke wensen

Ik vind het heel belangrijk dat je als klant gehoord wordt. Dat ze naar je luisteren en ook daadwerkelijk doen wat jij als klant wil. Daarbij sta ik altijd open voor professioneel advies, het is fijn als ze hun kennis met je delen zodat je daar echt iets aan hebt. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is zeker niet altijd het geval heb ik gemerkt. Maar bij Jet Setters wel.

Als je haar maar goed zit

Als je naar jet-setters.nl surft, kun je zelf ook kennismaken met Jet Setters. Het is echt zo fijn om een goede hair stylist te kennen. Als ik een belangrijke gelegenheid op de agenda heb staan, neem ik gelijk contact op met Jet Setters om een afspraak te maken. Zij hebben zo veel ervaring en kunde in huis, daar word ik als klant heel erg vrolijk van. En dat gun ik iedereen, want het is gewoon fijn om er goed uit te zien en daarbij is je haar zeker een belangrijk onderdeel. Ze geven je heel inspirerend en waardevol persoonlijk advies, ik ben daarom tot nu toe altijd met een grote lach op mijn gezicht weggegaan. Ze kunnen van alles voor je doen, van knippen en kleuren tot straighten. De sfeer is er altijd top en je kunt makkelijk online een afspraak maken. Voor een vriendelijke prijs krijg je een geweldig kapsel waar je trots op kunt zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn