Een schoonmaakster in Utrecht voor mijn vaderMijn vader woont sinds twee jaar alleen thuis. Mijn moeder is namelijk overleden en hij woont nog steeds in hun huis. Mijn vader kan lichamelijk nog alles, maar hij mist mijn moeder erg. We hebben wel eens gevraagd of hij niet bij ons wil wonen, of in een verzorgingshuis, maar dat wil hij niet. Hij heeft veel herinneringen aan dit huis en wil hier niet weg. Daarom bezoeken we hem regelmatig en dat stelt hij erg op prijs. Het was best vaak een zooitje bij mijn vader en we hielpen hem altijd met schoonmaken. Hij heeft vroeger nooit veel schoongemaakt in huis en doet dat nog steeds niet vaak. Mijn moeder maakte altijd schoon in huis. Het deed veel andere dingen thuis, zoals het verzorgen van de tuin en verschillende klusjes. We zeiden vaak tegen hem dat hij beter moest schoonmaken, maar dat gebeurde nooit. Hij hoefde het nooit te doen en op zijn leeftijd is dat moeilijk om te veranderen. Toen we een maand geleden bij hem waren, was het erg vies bij hem thuis en we vonden het te gek worden. We kwamen regelmatig helpen met schoonmaken, maar hebben niet de hele week thuis. Mijn vrouw en ik waren aan het overleggen wat we moesten doen, want dit kon niet meer langer. Mijn vrouw stelde voor om een schoonmaakster in Utrecht te vragen. Een schoonmaakster in Utrecht kan een aantal uur per week langskomen en in die paar uur al veel werk doen. Het leek mij een goed idee, maar ik maakte mij een beetje zorgen over de kosten van een schoonmaakster in Utrecht. Ik dacht namelijk dat het erg duur zou zijn.

Via First Cleaner een schoonmaakster in Utrecht

We hadden tegen mijn vader gezegd dat we een schoonmaakster wilden inhuren om bij hem schoon te maken. Hij vond het eerst een vreemd idee, maar gelukkig vond hij het uiteindelijk goed. Samen hadden we een lijstje gemaakt van de dingen die schoongemaakt moesten worden door een schoonmaakster. We zochten naar websites waar we een schoonmaakster in Utrecht konden boeken en vonden verschillende websites. Ik wilde van te voren graag referenties weten van de bedrijven en de tarieven per uur. Een bedrijf dat veel referenties had was First Cleaner, dit bedrijf maakt bij particulieren en bedrijven in de regio schoon. We hadden hun website firstcleaner.net gevonden op Google en dit leek ons een goed bedrijf. We vergeleken de tarieven van de verschillende bedrijven en First Cleaner kwam als een van de goedkoopste naar voren. We vroegen of ze ook konden schoonmaken bij mijn vader en dat was geen probleem. Ze konden over een week al een schoonmaakster uit Utrecht sturen. Dit klonk erg goed en we wilden graag gebruikmaken van hun diensten. We hadden het lijstje doorgegeven en hier zouden ze mee aan de slag gaan. Mijn vrouw kon er de eerste keer bij zijn, zodat ze kon zien hoe er schoongemaakt werd.

Erg blij met het schoonmaakwerk

De schoonmaakster in Utrecht is een aantal keren langs geweest en we zijn erg blij met het schoonmaak werk. We hebben afgesproken dat ze twee per maand langskomt en dan veel in het huis schoonmaakt. We komen de andere week om snel een aantal kleine dingen schoon te maken. Wij en mijn vader zijn er erg blij mee, mijn vader vindt het nog gezellig ook. Wij huren een schoonmaakster in Utrecht bij First Cleaner en zijn er erg blij mee.

  • De schoonmaakster maakt goed schoon bij mijn vader
  • Het bedrijf heeft veel referenties uit de regio
  • Het uurtarief van dit bedrijf is er goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn