Mijn vriendin en ik hebben de afgelopen maand onze tuin laten verbouwen. We wonen al een paar jaar in dit huis, maar waren niet blij met de tuin. De vorige bewoners hielden niet van tuinieren en planten en hadden daardoor een achtertuin met enkel tegels. Dit soort tuinen zijn erg gemakkelijk in onderhoud, omdat je bijna niets hoeft te toen. Je moet alleen af en toe het onkruid verwijderen, maar niet meer dan dat. Mijn vriendin en ik houden erg van tuinieren en wilden graag onze eigen groentes en kruiden verbouwen in de tuin. Wij wilden graag een tuin met veel groen en moesten hierdoor veel aanpassen. We vonden online een mooi ontwerp op een website en vroegen aan een bedrijf in de buurt of ze de verbouwing konden doen. Het bedrijf kon een paar weken later beginnen en het is nu ongeveer een maand af. We zijn erg blij met de nieuwe tuin en zijn gestart met het planten van veel zaden, de eerste plantjes zien wij al groeien. De tuin is niet erg groot, maar we kunnen hier veel verbouwen. We hebben een mooi pad in het midden laten aanleggen naar de scheur en gebruiken zo veel mogelijk ruimte om groentes en kruiden te verbouwen. We merkten echter dat een gedeelte van de tuin niet goed verlicht was en wilde daar een solar buitenlamp plaatsen. Een solar lamp hoef je niet aan te sluiten en kan direct licht geven. Een solar buitenlamp is niet alleen goed voor het milieu, maar verbruikt ook geen stroom, hierdoor hoef je geen stroomkosten te betalen. We wisten precies waar we de solar buitenlamp wilden plaatsen, we moesten alleen nog een winkel vinden waar we de lamp konden kopen.

Bij SolarlampKoning een solar buitenlamp kopen

We bezochten eerst een paar winkels in de buurt. We hebben een tuincentrum in de buurt van ons huis, maar vonden daar geen lamp die we mooi vonden. Bij de bouwmarkt waren slechts een paar lampen te koop en wij vonden ze erg duur. We besloten om online verder te zoeken naar een solar buitenlamp. We vonden verschillende websites waar ze de lampen verkopen. We kochten onze solar buitenlamp bij SolarlampKoning. Op de website https://www.solarlampkoning.nl/ zagen we een groot aanbod aan verschillende lampen voor binnen en buiten. We zagen diverse solar lampen die we erg mooi vonden, maar wilden graag een sterke lamp met een hoge lichtopbrengst. Lampen met een hoge lichtopbrengst zijn vaak duurder, maar we vonden hier een voordelige solar buitenlamp die we beiden erg mooi vonden. De lamp past goed bij de stijl van onze tuin en zou sterk genoeg zijn om het donkere gedeelte te verlichten. De lamp heeft twee jaar garantie waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken wanneer de lamp stuk gaat. We hadden de solar buitenlamp laat in de avond gekocht, maar zagen dat onze order al de volgende dag zou binnen komen.

Een mooie lamp met goed licht

Toen de solar buitenlamp de volgende dag binnenkwam, besloten we om de lamp direct in de tuin te zetten. We konden niet wachten tot het donker werd, zodat we konden zien of het licht sterk genoeg was. We konden de lamp gemakkelijk monteren aan de schuur en waren hier snel mee klaar. Toen het donker werd zagen we dat de solar buitenlamp de tuin goed verlichtte. Wij zijn erg blij met onze aankoop op SolarlampKoning

  • Ze hebben veel keuze
  • We zagen veel mooie lampen
  • Onze buitenlamp was goedkoop
  • We kregen 2 jaar garantie
  • De lamp kwam de volgende dag aan
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn