Mijn vriendin kreeg een aantal maanden een nieuwe baan aangeboden en het leek ons het beste wanneer zij de baan zou aannemen. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn en hierdoor moesten wij verhuizen, maar zij kon veel meer verdienen bij dit bedrijf en wilde graag dit soort werk doen. Ik had al een baan, maar vanwege de verhuizing moest ik ontslag nemen en op zoek gaan naar iets anders. Voor de verhuizing besloot ik al om op zoek te gaan naar vacatures in Apeldoorn en vond veel mogelijkheden op de website van het bedrijf timing. Ik heb een erg slimme vriendin en zij is erg gericht op haar carrière. Zij hoopte al een paar jaar om promotie te maken bij het bedrijf waar zij werkte, maar er zijn zeer weinig openingen voor de functie die zij op het oog had. Een paar maanden geleden werd zij door een bedrijf benadert voor de functie die zij graag wilde hebben en na een paar gesprekken boden zij haar de baan aan. Dit was de baan die zij al jaren wilde en daarnaast zou zij veel meer verdienen, wij moesten alleen wel verhuizen als zij de baan zou aannemen. Wij besloten om het te doen en vorige maand verhuisden wij naar Apeldoorn. Ik had mijn baan opgezegd en wilde graag ergens anders starten, daarom ging ik op zoek naar vacatures in Apeldoorn. Ik hoefde niet weg bij mijn vorige werk, maar ik had geen zin om elke dag meerdere uren in de auto te zitten. Mijn oude baas stelde voor dat ik meer thuis zou werken, maar het leek mij beter om naar vacatures in Apeldoorn te zoeken en ontslag te nemen. Ik werkte hiervoor op de financiële afdeling van een groot bedrijf en hoopte vergelijkbaar werk te vinden bij een bedrijf in de buurt. 

Al snel veel interessante vacatures in Apeldoorn gevonden

Toen ik online zocht naar een website met vacatures in Apeldoorn, vond ik al snel de website van het bedrijf timing. Op de website van dit bedrijf vond ik diverse vacatures die ik interessant vond. Ik werkte mijn cv bij en reageerde op een van deze vacatures. Ik werd dezelfde dag al opgebeld door een medewerker van timing en werd uitgenodigd voor een gesprek. Hij vond mij goed passen bij het bedrijf en zei dat ik ook in aanmerking zou komen voor andere vacatures in Apeldoorn. Deze functie leek mij het leukste, daarom regelde hij een gesprek bij dit bedrijf. 

Een leuk bedrijf om voor te werken

Het sollicitatiegesprek verliep erg goed en ik kreeg al snel te horen dat ik bij het bedrijf kon beginnen. Ik werk nu twee weken in mijn nieuwe functie en vind het een leuk bedrijf om voor te werken. Ik ben blij dat ik zo snel een baan vond, want dat maakt de overstap naar een nieuwe stad iets gemakkelijker. Ik raad de website timing.nl aan voor het vinden van vacatures in Apeldoorn.

  • Op de website zijn veel vacatures beschikbaar
  • Ik kreeg snel reactie van een van de medewerkers van timing
  • Hij regelde een gesprek bij het bedrijf
  • Sinds twee weken werk ben ik begonnen bij dit bedrijf
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn