De tuin is een plek waar je zoveel mogelijk wilt vertoeven. Zodra het weer het toelaat, dan ga je al vrij snel buiten zitten. Het is immers gewoon fijn om buiten in de zon en frisse buitenlucht te zitten. Soms is het nog net wat te fris, maar uit de wind is het al prima te doen. Je zoekt dan de windstille plekjes op en gaat vervolgens heerlijk genieten van die eerste warme zonnestralen. Omdat je dus zo graag buiten bent op je eigen terras, is het ook van belang dat je de tuin zo uitnodigend mogelijk maakt. Daarom is het bijvoorbeeld een idee om een pergolazonwering van suncircle te plaatsen. Deze kun je over je terras spannen, zodat je altijd op een comfortabele wijze buiten kunt zitten. In de lente is het vaak prima om in de zon te zitten, maar in de zomer is het al snel te heet en begint het comfort af te nemen als je steeds in de blakende zon moet zitten. Veel mensen kiezen er daarom voor om bijvoorbeeld een parasol te plaatsen. Dat is zeker een optie, maar wel 1 met de nodige nadelen. Zo heb je altijd een grote paal die midden op het terras moet staan. Verder is een parasol zeer vatbaar voor de wind. Zodra het een beetje waait, dan heb je al te maken met een zwiepende, piepende en krakende parasol. Als de wind te hard is, dan moet je de parasol al snel noodgedwongen weer inklappen. Met een pergolazonwering heb je die problematiek niet. Je kunt deze aan de muur van je woning bevestigen en laten rusten op twee palen ver naast de grenzen van je terras. De wind mag prima waaien, want de constructie van een pergolazonwering is robuust genoeg om de wind te weerstaan. Door de pergolazonwering boven de tuindeuren te bevestigen, is het ook heel makkelijk om het terras als het ware aan de eetkamer in huis te bevestigen. Op deze manier zorg je er in feite voor dat de eetkamer wordt uitgebreid met een buitensectie. Het is dan ook een ideale manier om binnen naar buiten te halen. Verder zou je ook kunnen overwegen om screens toe te voegen. Indien het wel hard waait en het buiten iets te fris wordt, dan kun je de screens uitrollen, zodat de wind geblokkeerd wordt. Vervolgens heb je dus een knus terras uit de wind waar het ondanks het matige weer toch nog prima vertoeven is. Via een combinatie van screens en een pergolazonwering, kun je dus optimaal gebruik maken van je terras. Zelf een buitje kan geen roet in het eten gooien als je lekker onder de pergolazonwering zit. Kijk dan ook snel eens op suncircle.nl voor meer informatie over deze zonwering.

Een pergolazonwering bestel je gemakkelijk via de site van suncircle.nl

Als je op zoek bent naar zonweringen of screens, dan ben je bij suncircle.nl zeker aan het juiste adres. Je kunt hier naast de hierboven beschreven pergolazonwering ook terecht voor:

  • Screens
  • Rolluiken
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen

Kijk voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten over de vele mogelijkheden, dan kun je het beste eerst even op de site kijken of contact opnemen met suncircle.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn