Rich Magic laat zien wat top entertainment is. Met zijn jarenlange ervaring in de hele Benelux is hij uitgegroeid tot 1 van de beste goochelaars. Hij heeft al op talloze feesten verschillende acts laten zien. Rich Magic is niet zomaar een goochelaar die een trucje doet. Hij zorgt ervoor dat de gasten iets bijzonders ervaren. Het is een bijzondere en unieke goochelaar. Overtuig u zelf om deze goochelaar te huren en bekijk video’s op zijn site: richmagic.

Waarom kiezen voor Rich Magic?

Er zijn een paar redenen waarom u zou moeten kiezen voor goochelaar Rich Magic:

  • Kwaliteit en succes gegarandeerd
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Geen reiskosten
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Houd rekening met uw wensen
  • Shows voor alle doelgroepen

Rich Magic loopt door het publiek en laat bij elke tafel een act zien van ongeveer 10 minuten. De reden waarom dit zo goed ontvangen wordt, is omdat hij in een korte tijd een bijzondere act laat zien. Hij laat de gasten in verbazing achter. Door een perfecte beheersing van zijn acts en een komische presentatie zal de aanwezigheid van Rich Magic een onuitwisbare indruk achterlaten bij alle aanwezigheden. Toen goochelaar Rich Magic op jonge leeftijd Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazan op tv een truc zag doen, was hij direct verkocht. Publiek op deze manier entertainen werd snel een dagelijkse bezigheid voor hem. Nadat hij steeds meer in contact kwam met andere goochelaars, ging het goochelen een steeds belangrijkere rol spelen. Al snel kreeg hij zijn eerste optredens en goochelshows. Na enige tijd namen de optredens gestaag toe en op dit moment is hij als goochelaar regelmatig in het land te vinden. Met de nieuwste goocheltechnieken, een dosis magie omlijst met humor en show, worden de gasten meegenomen in de wereld waar het onmogelijke zal worden waargemaakt. 

Wat doet goochelaar Rich Magic?

Rich Magic heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten shows:

  • Tafelgoochelen
  • Goochel workshops
  • Goochelshows op podium
  • Kindershows

Via tafelgoochelen kunnen de gasten goochelaar Rich Magic van dichtbij meemaken. Vaak gebeurt de magie in hun eigen handen. Dit tovert een lach op de gezichten van alle aanwezigen, waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen. Tafelgoochelen is een leuke laagdrempelige manier om de gasten te vermaken op een feest. Als u benieuwd bent naar de geheimen van een goochelaar, dan is een workshop iets voor jou. Rich Magic leert u trucjes om anderen voor de gek te houden. Dit zorgt voor komische momenten. Daarnaast doet goochelaar Rich Magic ook shows op podium. Bij deze illusieshows zorgt een combinatie van mindtricks, illusies, magie en zakkenrollen voor een show met een hoge entertainmentwaarde. 

Goochelaar Rich Magic is ook in te huren voor beurzen. Op deze manier zal uw bedrijf op een originele manier onder de aandacht gebracht worden. Bezoekers van een beurs gaan namelijk vaak recht op hun doel af. Goochelaar Rich Magic zorgt voor een originele en bijzondere presentatie van uw bedrijf zorgen. Natuurlijk zorgt u ervoor dat u uw nieuwste, mooiste en populairste producten bij zich heeft of dat u uw diensten goed kunt laten zien. Het is natuurlijk de bedoeling dat er zoveel mogelijk mensen in uw stand komen die geïnteresseerd zijn in uw producten en/of diensten. Om daarvoor te zorgen, kunt u een beurs goochelaar inzetten. Door de bijzondere acts zorgt hij ervoor dat de potentiële toekomstige klanten uw producten niet snel zullen vergeten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn