Genieten van een groene vakantie; dat kan bij hotel ’t Kruisselt in de Lutte. Mijn vriend en ik hebben de afgelopen jaren flink was afgereisd. We houden namelijk van reizen en er op uitgaan om de natuur in te trekken. Altijd zijn wij op zoek naar plekken met veel groen en dus naar een groene vakantie. We wonen samen in Berlijn en dat zorgt ervoor dat we buiten de vakanties in een drukke stad leven. De rust opzoeken is dan ook belangrijk voor ons met een groene vakantie. Ik ben zelf Nederlandse en ik geniet erg van een vakantie in mijn eigen land. Toch was het van een groene vakantie in Nederland al vele jaren niet meer gekomen. Totdat mijn familie een vakantie in Nederland voorstelde en we kwamen toen uit bij ’t Kruisselt. Dit hotel is waanzinnig mooi gelegen en ik zou haast willen zeggen on-Nederlands rustig en mooi. Mijn vriend en ik waren dan ook zeer verrast toen we ontdekten dat een groene vakantie in Nederland ook tot de mogelijkheden behoort en dat we net zo goed tot rust kunnen komen in Nederland als in een tropisch land. Laten we eerlijk zijn; een groene vakantie in Nederland kost toch een stuk minder. ’t Kruisselt is een ontzettend mooi hotel dat prachtig tussen het groen ligt verscholen. Wij waren het er dan ook over eens dat een groene vakantie in dit hotel tot herhaling vatbaar is. Bij ’t Kruisselt geniet je van:

  • een van de mooiste natuurgebieden in Nederland;
  • een geweldige service door het beste personeel;
  • Een groene vakantie in eigen land.

Groene vakantie; genieten van de natuur

Een groene vakantie; wat verstaan we daar nu eigenlijk precies onder? Genieten van een groene vakantie betekent genieten van een plek met veel groen, rust en een omgeving waar het groen overheerst en niet de bebouwing. Zeker wanneer je zelf in de stad woont, kan je na een tijdje echt gaan snakken naar een omgeving met meer groen. Dat is niet verwonderlijk, want groen is ook echt gezond. Uit menig onderzoek is wel gebleken dat in de natuur zijn echt goed is voor het lichaam en de geest en dat voel je ook als je in het hotel bent, omdat alle kamers die rust ademen. Een groene vakantie kies je om even echt helemaal in de natuur te zijn en weg van het leven van alledag. Over het algemeen is het zo dat je na twee weken pas helemaal los bent van je thuissituatie maar als je kiest voor een groene vakantie bij ’t Kruisselt, dan kan het zomaar zijn dat je al meteen helemaal tot rust komt en de spanning die je hebt opgebouwd meteen van je wegvloeit.

Fietsen en golven rondom ’t Kruisselt

Groene vakantie kruisselt.nlFietsen en golven is heerlijk als je in de omgeving bent van ’t Kruisselt. Tijdens een groene vakantie wil je namelijk niets liever dan ontspannen afwisselen met de nodige activiteit. Rondom het hotel zijn prachtige wandel- en fietsroutes beschikbaar. Het is een feest om daar lekker te wandelen en fietsen en te genieten van de natuur. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om meer te struinen bij een leuk café voor een lekkere lunch of een glas bier. Bewegen en genieten van de natuur past perfect in een vakantie waarin je je lekker dicht bij de natuur wilt voelen. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van een verblijf in ’t Kruisselt, bekijk even op je gemak de website kruisselt.nl en dan krijg je al een aardig idee van het hotel en de omgeving.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn