movehs - HaarstukkenHeb jij last van kale plekken op het hoofd of ben je helemaal kaal? Dan hoef je hier niet mee rond te blijven lopen als je dat niet wilt, er zijn verschillende haaroplossingen mogelijk die je van deze problemen af kunnen helpen. Voor mannen die vanwege hun leeftijd kaal worden, zijn haaroplossingen natuurlijk een optie, maar in veel gevallen zullen zij dit niet nodig vinden. Het hoofdhaar verliezen is iets waar zij rekening mee hadden gehouden en het is bovendien iets wat bij veel heren voorkomt. Zelfs als een man op jongere leeftijd al minder haar heeft, wordt dat niet als vreemd ervaren en velen kiezen er dan gewoon voor om met een kaal hoofd door het leven te gaan. Voor vrouwen ligt dit vaak heel anders en zij zullen zeker kiezen voor mogelijke haaroplossingen. Voor de dames geldt toch vaak dat het kapsel als erg belangrijk wordt ervaren voor het uiterlijk. Bovendien is het natuurlijk zo dat de meeste vrouwen tot op hoge leeftijd een volle bos haar houden, alleen bij hoge ouderdom wordt het vaak wat dunner. Het is dan ook veel minder gewoon dat een vrouw kale plekken of een kaal hoofd heeft en dat maakt de keuze voor haaroplossingen ook een stuk vanzelfsprekender. Heb je te maken met kaalheid, dan zal er immers al snel gedacht worden dat je chemotherapie krijgt en dat je dus een vorm van kanker hebt. Elke keer moeten uitleggen dat dit niet het geval is, is natuurlijk ook ontzettend vervelend. Dat maakt haaroplossingen tot een goede oplossing.

Haaroplossingen bij Alopecia

Er werd net al genoemd dat bij vrouwen kaalheid veel minder voorkomend is dan bij mannen. Waardoor kan het bij hen dan toch ontstaan? Dit kan het gevolg zijn van de aandoening Alopecia. Er zijn hierbij verschillende varianten en bij al deze varianten kunnen haaroplossingen uitkomst bieden. Alopecia kan zich manifesteren als dunner wordend hoofdhaar of kale plekken op het hoofd. Maar bij de variant Universalis is er sprake van het compleet verdwijnen van het lichaamshaar. Dat betekent dat ook wimpers en wenkbrauwen bijvoorbeeld uit kunnen vallen en dat er dus helemaal geen sprake meer is van lichaamsbeharing. Haaroplossingen voor het hoofdhaar zijn dan niet meer voldoende, want voor de gezichtsuitdrukking zijn de wenkbrauwen en wimpers natuurlijk erg belangrijk. Hoewel het relatief onschuldig klinkt, haarverlies, kan het toch enorme gevolgen hebben. Niet zozeer omdat je er lichamelijk heel veel hinder van ondervindt, maar vooral vanwege het psychische effect. Verlies van haar is hinderlijk, maar je lichaam ondervindt daar niet meteen schade van, dus in die zin is het geen pijnlijke aandoening. Wat het vooral zo vervelend maakt, is de blikken die je van anderen toegeworpen krijgt en het feit dat je weet dat je er anders uitziet dan anderen. Daarom wordt er vaak gekozen voor haaroplossingen en in het geval van Alopecia Universalis ook voor permanente make-up. Dit laatste kan er voor zorgen dat het toch nog lijkt alsof je wimpers en wenkbrauwen hebt en met de haaroplossingen zorg je er voor dat je toch een mooie volle bos haar hebt. Zo zul je in ieder geval minder nagestaard worden door mensen die je niet kennen en dat maakt het al weer heel wat gemakkelijker om een stap buiten de deur te zetten. Voor Alopecia is er helaas geen geneesmiddel beschikbaar, maar door gebruik te maken van haaroplossingen en permanente make-up kun je de gevolgen ervan toch zo veel mogelijk aan het oog onttrekken.

Kies voor MoveHs

Lijd jij aan Alopecia, dan is het dus heel logisch dat je op zoek gaat naar mogelijke haaroplossingen, zodat je niet met kale plekken of een kaal hoofd door het leven hoeft te gaan. Als je hiervoor een oplossing zoekt, dan is het verstandig om naar een gespecialiseerde kliniek te gaan. Kies het liefst voor MoveHs, een bedrijf dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in uitstekende haaroplossingen voor mensen die aan Alopecia lijden. Het fijne van MoveHs is dat zij weten hoe het is om met deze ziekte te moeten leven. De oprichtster heeft hier namelijk zelf mee te maken en als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander hoe het is om met haarverlies te maken te krijgen. Zij bieden daarom alleen de beste oplossingen aan, zodat je weet dat je ook echt kwaliteit krijgt, dat je een product krijgt dat niet van echt te onderscheiden is. Voor wat voor soort haaroplossingen kun je nu bij hen terecht? Zij bieden een zeer ruime keus, zoals:

  • haarverlenging
  • haarintegratie
  • permanente of semipermanente haarstukken
  • haarwerken met antislip

Belangrijk om te weten is dat zij alleen met de beste kwaliteit haar werken, zodat jij een zo natuurlijk mogelijk resultaat krijgt. Bij hen krijg je altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin gekeken wordt naar de effecten die de ziekte op je hoofd heeft en wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie. Niet alle haaroplossingen zijn voor iedereen een oplossing, zo is veel afhankelijk van of je nog deels eigen haar hebt en zo ja, wat de kwaliteit hiervan is. Je krijgt de verschillende mogelijkheden te zien en te voelen, zodat je een goed beeld ervan krijgt. Ook is het goed om te weten dat er uit veel kleuren en structuren haar gekozen kan worden, zodat je een optie kunt kiezen die goed bij je natuurlijke uitstraling past. MoveHs heeft voor alle mensen met Alopecia altijd geschikte haaroplossingen te bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn