Voor de meeste mannen is hun haar erg belangrijk. Wanneer het volume afneemt, is dat een flinke deuk in het zelfvertrouwen. Dat was bij mij ook zo. Mijn vader was al rond zijn 35ste kaal, dus ik wist vanaf een zekere leeftijd vrij goed wat me te wachten stond. Mijn vrouw zei vanaf het begin dat ze het helemaal niet erg zou vinden, maar zelf had ik best veel moeite met het accepteren van mijn terugtrekkende haargrens. Toen ik merkte dat ik mijn volle haardos begon te slinken, besloot ik daarom al snel om te kijken naar haaropvulling. Dat is een interessant proces. Je laat een haarstukje maken in de kleur van je eigen haar en dat wordt op een bepaalde manier aan je hoofd bevestigd. Een leuk idee en het werkt nog ook, maar op den duur moet het haarstukje wel onderhouden worden om de kwaliteit te behouden. Hoe ging dat bij mij in zijn werk?

  • Het haar wordt dunner na verloop van tijd
  • Haar wordt bijgeknoopt
  • Zichtbare randjes worden weggewerkt

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dacht dat haaropvulling permanent was. Ik ging ervan uit dat het haarstukje amper zou slijten. Ik geloofde heilig dat ik nooit een nieuwe nodig zou hebben, tenzij ik hem per ongeluk kwijt zou raken. Dat bleek achteraf iets te rooskleurig. Aan de randen van het haarstukje begin je op een gegeven moment verval te zien. Dat wil zeggen, het haar wordt dunner. De haaropvulling is dan minder effectief. Je moet dan een opspraak maken met een specialist die het haar kan bijwerken. Er wordt nieuw haar bijgeknoopt, zodat de oude laag niet langer te zien is. Daarbij kunnen nog wel eens randjes ontstaan, maar die worden dan zorgvuldig weggewerkt. Achteraf is het haarstukje weer zo goed als nieuw! Ben jij op zoek naar mooie haarvulling? Dan ben je bij haarknopen aan het juiste adres. Surf eens naar de site, haarknopen-waalwijk.nl, en maak een vrijblijvende afspraak!  

Haaropvulling geeft zelfvertrouwen

Twijfel je nog over haaropvulling, of denk je dat een haarstukje niet bij je past? Ik had die overdenkingen ook, maar besloot uiteindelijk om het toch te doen. Dat heeft me bijzonder goed gedaan. In de eerste plaats had ik meer zelfvertrouwen, omdat ik beter in mijn vel zat. Dat merkte ik niet alleen op mijn werk, maar ook in de privésfeer. Ik was sneller geneigd om mensen uit te nodigen voor een feestje, met vrienden naar het zwembad te gaan of gezellig een avondje te drinken in het café. Ik stond vrolijker in het leven. Daarnaast kreeg ik door het haarstukje ook de motivatie om gezonder te gaan leven. Ik verloor een paar kilo en daardoor voelde ik me enkel beter. Voor een ieder zal de ervaring uiteraard anders zijn, maar voor mij was haaropvulling echt een uitkomst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je zelf een haarstukje laten opknopen? Ga dan direct naar bovenstaande site en maak een afspraak via het contactformulier. De reparatie is vaak klaar terwijl je wacht.

Echte haren of kunsthaar

Kies je voor haaropvulling, bepaal dan goed of je echte haren, of kunsthaar wilt. Beide soorten verschillen behoorlijk van elkaar en hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Onderzoek dat goed voordat je een beslissing maakt, zo voorkom je dat je spijt krijgt van je beslissing. Een haarstukje is niet goedkoop, dus het is zonde om al snel een nieuwe te laten maken omdat je toch niet tevreden bent! Heb je vragen over de soorten, of over het knopen van haar in het algemeen? Ga dan meteen naar bovenstaande site!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn