Als je een bedrijf hebt en je moet voor de klanten verschillende pakketjes versturen, dan dien je de artikelen eerst in te pakken, zodat het verzendbare pakketjes worden. Daar heb je uiteraard verschillende mogelijkheden voor en het hangt ook voor een groot deel af van het soort artikelen dat je moet versturen. Het handmatig verpakken kun je zelf doen of je eigen werknemers laten doen, maar daar moet dan maar net tijd en ruimte voor zijn. Wat je dus ook kunt doen is het handmatig verpakken uitbesteden aan een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Daarom doe je er zeker goed aan om een beroep te doen op flexwerf. Het voordeel is dat je zelf uiteraard heel veel tijd overhoudt als je het handmatig verpakken uitbesteedt. Tevens behoud je de kwaliteit van de pakketjes, omdat deze immers nog altijd handmatig worden verpakt. In veel gevallen is het gewoon niet mogelijk om artikelen machinaal te verpakken. Soms kan het wel, maar lenen de artikelen zich daar niet voor omwille van breekbaarheid of andere redenen. Handmatig verpakken is daarom vaak een noodzaak en soms kan het gewoon niet anders. Maar het is wel een tijdrovende vorm van verpakken als je je je daar zelf mee bezig moet houden. Voor een professioneel bedrijf als flexwerf is het niet erg, want inpakken is voor hun immers de core business waar zij zich op hebben toegelegd. Maar de core business voor jou is niet gericht op het inpakken van artikelen. Dat is hoogstwaarschijnlijk slechts een bijzaak. Je houdt je eerder bezig met het vergaren van klanten, service bieden, de verkoop van artikelen, et cetera. Zaken als de boekhouding en het inpakken en versturen van pakketjes, zijn daarbij een soort van noodzakelijk kwaad. Het is dan ook fijn dat je dit soort taken kunt uitbesteden aan professionals. De boekhouding kun je aan de accountant overlaten en handmatig verpakken kun je aan flexwerf overlaten. Zij kunnen de zaken qua inpakken en versturen van pakketjes volledig uit jouw handen nemen, zodat jij juist des te meer tijd overhoudt om je bezig te houden met de zogenaamde core business. Dat is immers de business waar jij het voor doet en hoe meer je je hier op kunt toeleggen, des te fijner is het ook om ondernemer te zijn. Dus mocht je op zoek zijn naar een expert op het gebied van verpakken, surf dan snel naar de website van flexwerf.nl.

Alles over handmatig verpakken vind je op flexwerf.nl

Mocht je eerst graag nog iets meer willen weten over handmatig verpakken of over Flexwerk, dan kun je terecht op de site. Hier lees je bijvoorbeeld ook met wat voor soort bedrijven Flexwerk zoal zaken doet. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven als: 

  • Productiebedrijven
  • Drukkerijen
  • Mediaverspreiders

Mocht jouw soort bedrijf er niet tussen staan en vind je deze ook niet terug op de site, dan is er natuurlijk niets aan de hand. Voor ieder bedrijf moet eens de eerste keer zijn. flexwerf gaat de uitdaging dan ook graag samen met jou aan. 

Neem contact op via de site

Op de website vind je een knop waar je op kunt drukken. Hiermee kun je direct contact opnemen met flexwerf. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn