Het moderne leven van vandaag de dag is in zekere zin heel slecht voor de mens. Dat betekent zeker niet dat de manier van leven objectief slecht is, maar meer dat wij als mensen nog niet hebben geleerd om met dit moderne leven om te gaan. De evolutie is immers een heel langzaam proces. Kleine mutaties vinden plaats over tijdsperiodes van duizenden jaren. Dus zodra mensen zich ‘willen’ aanpassen aan een nieuwe omgeving, dan gaan daar vele duizenden jaren overheen. Het probleem is daardoor dus ook direct zichtbaar, want de omgeving is in de laatste paar honderd jaar drastisch veranderd. Als we alleen al kijken naar de vorige eeuw, dan zijn de ontwikkelingen in sneltreinvaart gegaan. De welvaart is enorm toegenomen, de technologische vooruitgang is bijna niet te bevatten en het leven van de moderne mens van 2018 is eigenlijk nauwelijks te vergelijken met dat van een mens in 1978. Dat betreft een periode van slechts 30 jaar! Maar eigenlijk is deze tendens al gaande sinds de tijd van de oude Grieken. In de middeleeuwen kwamen de ontwikkelingen dankzij de impact van religie tot een stilstand, maar je kunt toch wel zeggen dat de laatste 2000 jaar, en dan met name de laatste 500 jaar, enorm veel revoluties tot stand hebben gebracht. De mens heeft simpelweg niet de tijd gehad om zich op de juiste manier aan te passen aan al die veranderingen. Het is ook zinloos, want zodra we ons als mens zouden aanpassen aan de huidige tijd, dan is dat over x aantal jaar alweer oud nieuws. Tegen die tijd zijn er weer allerlei andere ontwikkelingen gaande en moeten we ons opnieuw aanpassen. De mens is dan ook nog niet klaar om om te gaan met de druk en hectiek van vandaag de dag. Daardoor zijn we onszelf als het ware uit het oog verloren. Hierdoor kan er een zogenaamde disbalans ontstaat tussen lichaam en geest. Via een Ayurveda massage in Den Haag kun je die disbalans weer herstellen. Het is namelijk belangrijk om de tijd te nemen om aandacht aan jezelf en je lichaam te besteden. Een Ayurveda massage in Den Haag is niet alleen een vorm van ontspanning. Door te kiezen voor een Ayurveda massage in Den Haag, kies je er immers ook voor om even stil te staan. Je stapt als het ware uit de hectiek van het leven van alledag en gunt je lichaam de ruimte om weer aansluiting te vinden bij je geest. De Ayurveda massage in Den Haag zorgt ervoor dat bepaalde blokkades die stress en klachten veroorzaken verdwijnen. Een Ayurveda massage in Den Haag is dan ook een soort van reiniging. Daardoor kan de energie weer vrij door je lichaam stromen. Een Ayurveda massage in Den Haag is dan ook perfect voor het herstel van de balans tussen lichaam en geest.

Surf naar alirangairah.nl voor meer informatie over de Ayurveda massage in Den Haag

Mocht je interesse hebben in een Ayurveda massage in Den Haag, dan kun je op de site van alirangairah.nl alvast meer informatie vinden over de Ayurveda massage in Den Haag. De site hoort bij de praktijk Aliran Gairah. Je kunt in deze praktijk altijd terecht voor een Ayurveda massage in Den Haag.

De verschillende massages van Aliran Gairah

Mocht je op zoek zijn naar een andere soort massage, dan ben je bij Aliran Gairah aan het juiste adres. Je kunt bij deze praktijk in ieder geval gebruik maken van de volgende massages:

  • Tantra massage
  • Hotstone Massage
  • Ontspanningsmassage
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn