Hoe kan je een WiFi signaal versterken?Een paar jaar geleden hebben wij een netwerk voor WiFi op het kantoor laten plaatsen en dat heeft een lange tijd goed gewerkt.Begin dit jaar hebben wij een aantal verbouwingen op het kantoor gehad en sindsdien is het signaal op sommige plaatsen niet meer goed. Veel medewerkers kunnen door het zwakke signaal niet goed werken, of moeten soms zelfs ergens anders gaan werken. Ik wilde graag onderzoeken of het mogelijk was om het WiFi signaal te versterken, zodat iedereen weer goed kan werken. Het bedrijf MetaWifi hielp ons met ons probleem en sindsdien hebben wij weer overal een goed signaal.Ongeveer vier jaar geleden zijn wij met het bedrijf in dit kantoor gaan werken. Wij zijn erg blij met dit kantoor, want het is modern en goed bereikbaar voor onze medewerkers en klanten. Het gebouw was destijds nieuw, waardoor er nog veel moest gebeuren, voordat wij hier allemaal konden werken. Een aantal bedrijven hebben geholpen met de verbouwing, meubels en het installeren van een goed WiFi netwerk. Een goede internet connectie is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven en dat is het ook voor ons. Veel klanten en medewerkers maken gebruik van onze WiFi-netwerk en daarom wilden wij dit goed geregeld hebben. Het netwerk werkte altijd goed, totdat wij begin dit jaar een aantal kleine verbouwingen hadden op het kantoor. Sinds de verbouwing zijn er diverse plekken waar het signaal vaak niet sterk genoeg is, of regelmatig uitvalt. Hierdoor ging ik op zoek naar mogelijkheden om het WiFi signaal te versterken. Door de problemen kon een aantal medewerkers niet meer op hun eigen plaats werken, of hadden zij regelmatig problemen met hun connectie. Ik hoopte dat een bedrijf kon helpen om het WiFi signaal te versterken en dat er geen grote aanpassingen nodig zouden zijn.

MetaWifi hielp ons om het WiFi signaal te versterken

Online zocht ik naar bedrijven die verstand hebben van WiFi-netwerken en vond verschillende bedrijven in de buurt. Ik vroeg deze bedrijven of zij konden helpen om het WiFi signaal te versterken en om een offerte. Van een aantal bedrijven kreeg ik een goede offerte binnen, MetaWifi was een van deze bedrijven. Ik las online veel goede beoordelingen over dit bedrijf en het leek mij verstandig om voor hun te kiezen. Zij konden gelukkig al snel langskomen om naar ons probleem te kijken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in WiFi-netwerken en weet precies hoe je een WiFi signaal kan versterken.

Weer een goed signaal

De volgende dag kwam er al een expert langs om naar ons WiFi-netwerk te kijken. Alle ruimtes werden getest en hierna kregen wij een advies. Gelukkig zou het niet lastig zijn om ons WiFI signaal te versterken en kon ons probleem snel verholpen worden. MetaWifi.nl zou dit voor ons verhelpen en een dag later kwamen zij weer langs. Sindsdien werkt ons WiFi-netwerk weer perfect en hebben wij geen problemen meer. Als je een WiFi signaal versterken wilt, dan raad ik MetaWifi aan.

  • Zij zijn gespecialiseerd in Wifi-netwerken
  • Wij kregen van hun een goede offerte
  • De volgende dag kwam er al iemand langs
  • De monteur verhielp ons probleem erg snel
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn