Mijn vriend en ik zijn al jaren samen en wij zien het ook niet meer gebeuren dat wij ooit uit elkaar zullen gaan. Vandaar dat wij graag samen een huis wilden kopen. Dat had echter nogal wat voeten in de aarde. Het is namelijk zo dat wij genoeg geld hadden om een woning te kopen, maar wij hadden nooit onze relatie op welke manier dan ook vastgelegd. Daardoor waren wij voor de wet gewoon twee vreemden die samen een huis wilden kopen. Dat is niet altijd gunstig en daarom leek het ons goed om een samenlevingscontract op te stellen. Wanneer wij namelijk een samenlevingscontract konden opstellen, dan zou het ook voor de wet duidelijk zijn dat mijn vriend en ik bij elkaar hoorden. Wij hebben toen gekeken waar wij een samenlevingscontract konden laten opstellen. Wat ons al heel snel opviel, was dat het niet zo was dat je gewoon even een samenlevingscontract kunt tikken en dat document dan ergens in kunt leveren. Je moet goed weten wat je allemaal in een samenlevingscontract op moet nemen en daarom hebben wij lang moeten zoeken naar mogelijkheden om een goed voorbeeld van een samenlevingscontract te vinden. Wij hadden al snel in de gaten dat wij hier even voor moesten gaan zitten want je wilt natuurlijk niet dat er fouten in je samenlevingscontract sluipen. Dan is zo’n document namelijk helemaal niet geldig en daarom hebben wij goed gekeken naar waar wij moesten zijn om een voorbeeld van een samenlevingscontract te vinden. Wij hebben toen de site van rocketlawyer.com gevonden. Deze site is heel ideaal voor mensen die een samenlevingscontract willen opstellen omdat je via deze site heel goede documenten krijgt aangeboden. Het was voor ons dan ook fijn om op deze site te kijken. Wij zagen dat wij hier heel veel soorten documenten konden vinden en gelukkig konden wij hier ook terecht wanneer wij een samenlevingscontract wilden laten opstellen. 

Wij vonden hier een goed samenlevingscontract 

Wij wilden er zeker van zijn dat wij onze zaakjes goed zouden regelen en daarom hebben wij goed gekeken of het samenlevingscontract dat wij op de site van rocketlawyer.com konden vinden, konden gebruiken voor ons doel. Wij hebben toen gezien dat dit document heel goed opgesteld was en dat hield in dat wij deze goed konden gebruiken om ons doel vast te leggen. Wij zijn daarom blij dat wij de site van rocketlawyer.com gevonden hebben want anders was de kans groot geweest dat er fouten in ons samenlevingscontract waren geslopen.                                 

Moet u ook een officieel document opstellen? 

Als u ook een officieel document moet opstellen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van rocketlawyer.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan documenten kunt vinden 
  • Een document van deze specialisten aan te houden als uitgangspunt voor uw document 

Ik hoop dat u hier de juiste papieren kunt vinden. Ik ben blij dat wij deze site konden raadplegen want zo wisten wij zeker dat wij geen fouten zouden maken. Mocht u daarom ook een contract moeten opstellen, kijk dan ook een keer op deze site.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn