Als de eigenaar bent van een (groot) bedrijfspand dan wil je natuurlijk dat deze super goed beschermd is tegen diefstal. Wat je zou kunnen doen is een alarminstallatie aanschaffen, maar ook camerabewaking kan al een hele hoop doen. Beide zaken kun je aanschaffen en onderbrengen bij directveilig.nl. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van allerhande beveiligingssystemen. Met hun software en apparatuur kun je zowel grote als kleine gebouwen beveiligen, en uiteraard ook je privé woning. Het maakt niet uit waar je camerabewaking op wil hangen, want voor elke locatie heeft directveilig.nl wel een oplossing. Dit kan in de vorm van verschillende producten, zoals:

  • Een full service alarmsysteem
  • 24/7 camerabewaking
  • Een voertuigvolgsysteem
  • Een echte beveiliger
  • (Tijdelijke) beveiligingsdiensten op maat

Staat er op de website van directveilig.nl niet tussen waar jij naar op zoek bent op het gebied van beveiliging? Neem dan even contact met ze op. Er is namelijk nog veel meer bij ze mogelijk dan de standaard opties die ze op hun website laten zien. Een groot deel daarvan is echter maatwerk omdat elke locatie die ze moeten beveiligen er weer anders uitziet, en andere aandachtspunten heeft. De kans is dus groot dat ze ook jou kunnen helpen met je hulpvraag op het gebied van beveiliging. of dat nu is in de vorm van bewaking met camera’s of een echte, fysieke beveiliger tijdens een evenement. Via directveilig.nl regel je het!

Camerabewaking met superieure beeldkwaliteit

Bij directveilig.nl kun je terecht voor super professionele bewaking met camera’s. Deze zijn geschikt voor zowel bedrijfspanden als particuliere woningen, en bieden een superieure beeldkwaliteit. directveilig is er namelijk van overtuigd dat het geen zin heeft om camerabewaking in te zetten als de beeldkwaliteit ervan onvoldoende is. Dan kun je namelijk net zo goed geen beveiliging aanschaffen. Als er wordt ingebroken en je kunt vervolgens met geen mogelijkheid het kenteken van de vluchtauto zien, dan heb je er natuurlijk helemaal niks aan. Daarom doe je er als bedrijf goed aan om de camerabewaking van directveilig aan te schaffen. Deze biedt super scherpe beelden, perfect nachtzicht en bovendien een handige functie om live op de locatie mee te kijken. Dit kan handig zijn wanneer je bedrijf gesloten is en je zeker wilt weten dat er zich niemand (meer) op het terrein bevindt. Je kunt dan via een app op je telefoon heel gemakkelijk rondkijken via de camera’s op jouw terrein, en precies zien wat er gebeurt. 

Het beste alarmsysteem

Via directveilig kun je die handige camerabewaking aanschaffen, maar ook een super goed alarmsysteem. Als je de ultieme beveiliging voor jouw bedrijfspand wilt dan ga je natuurlijk voor een combinatie van deze twee. Net als bij de camerabewaking is het alarmsysteem van directveilig van superieure kwaliteit. Hij is namelijk volledig draadloos, waardoor je hem kunt aansluiten zonder gebruik te maken van allerlei lelijke snoertjes. Dit vinden vooral winkels erg prettig, want het ziet er nu eenmaal erg strak uit. Daarnaast is het alarmsysteem aangesloten op een meldkamer, die u al binnen 5 seconden nadat het afgaat op de hoogte stelt van de melding. Het moet een vertrouwd gevoel geven dat u met behulp van dit alarmsysteem en de camerabewaking op uw terrein altijd met een veilig gevoel weggaat van huis of van uw bedrijf. Het is namelijk perfect beschermd, en wel door directveilig.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn