Ik verzamel al heel erg lang Pokemon kaarten. Vroeger toen dit nog maar net bekend was, ben ik al begonnen met het aanleggen van mijn collectie en daar ben ik ook nooit meer mee gestopt. Ik ging al op heel jonge leeftijd alle rommelmarkten af om op zoek te gaan naar mogelijkheden om weer nieuwe Pokemon kaarten te vinden. In de loop der jaren heb ik op deze manier een heel uitgebreide collectie weten samen te stellen en dat is iets waar ik heel erg trots op ben. Het was niet altijd even gemakkelijk om Pokemon kaarten te vinden omdat ik altijd naar allerlei gelegenheden moest gaan om te zien of ik daar zou kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Gelukkig ben ik iemand die altijd op meerdere paarden wed en vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden dan enkel rommelmarkten om in het bezit te komen van goede Pokemon kaarten. Het bleek toen dat er ook beurzen worden gehouden voor mensen die Pokemon kaarten verzamelen en dat sprak mij natuurlijk meteen heel erg aan. Ik had namelijk veel dubbele kaarten die ik heel graag wilde ruilen, maar omdat ik niemand kende met dezelfde hobby, wist ik nooit aan wie ik deze Pokemon kaarten zou moeten slijten. Ik ben daarom maar een keer naar een dergelijke beurs gegaan en daar heb ik heel veel leuke mensen ontmoet die allemaal dezelfde hobby hadden als ik. Dat schept meteen een band. Van een iemand hoorde ik dat zij altijd haar Pokemon kaarten via het internet aankocht. Daar wilde ik graag wat meer over weten want er was namelijk een kaart die ik maar nergens kon vinden. Dat vond ik heel erg vervelend en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik deze site ook kon vinden. Dat bleek niet heel erg moeilijk te zijn want binnen een paar minuten had ik deze pagina al weten te vinden. Ik kan u zeggen dat ik een gat in de lucht sprong toen ik deze site van Pokemonkaarten ontdekte, maar dat de grootste verrassing nog moest komen. Daar zal ik u in het onderstaande even wat meer over vertellen.

Ik vond hier mijn ontbrekende Pokemon kaarten

Toen ik eenmaal op de site va Pokemonkaarten.nl terecht was gekomen, sprong ik een gat in de lucht. Via deze site kreeg ik namelijk een enorm aanbod aan Pokemon kaarten aangeboden en dat vond ik heel erg prettig. Ik ben daarom maar eens even door het enorme assortiment gaan bladeren omdat ik hoopte dat zij hier de twee Pokemon kaarten verkochten die ik nog niet had en die ik ook nergens had kunnen vinden. Dat bleek het geval te zijn en daar was ik echt heel erg blij om. Ik heb dan ook geen seconde geaarzeld en ik heb deze twee Pokemon kaarten diezelfde dag nog besteld. Ik kan u bijna niet uitleggen wat er door mij heenging toen ik deze kaarten thuis ontving. Ik had namelijk vele jaren naar deze kaarten gezocht en nu had ik ze eindelijk in mijn handen. Ik zal deze dag nooit meer vergeten.

Ik ben deze site heel erg dankbaar

Ik ben heel erg blij dat ik de site Pokemonkaarten.nl heb weten te vinden. Hier heb ik namelijk:

  • mijn collectie compleet kunnen maken
  • de ontbrekende kaarten voor weinig geld kunnen bemachtigen
  • een heel nieuwe bron van kaarten kunnen aanboren

Ik zou iedereen willen aanraden om een keer naar de site van Pokemonkaarten.nl te komen surfen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn