Vorige maand kreeg ik van mijn vriend te horen dat hij voor mij een reis naar de Verenigde Staten had geboekt. Dat vond ik een heel leuke verrassing omdat ik daar al heel lang een keer naartoe wilde gaan. Vandaar dat ik ook meteen naar allerlei winkels ben gegaan om allerlei reisgidsen aan te schaffen. Ik meende dus dat ik helemaal goed voorbereid op reis zou gaan, maar bijna was ik een van de belangrijkste dingen vergeten die ik moest regelen. Ik had namelijk geen esta visum aangevraagd. Het was namelijk zo dat ik van een goede kennis te horen kreeg dat je als toerist altijd een esta visum moet aanvragen wanneer je naar de VS gaat. Vandaar dat ik ook maar eens even ben gaan informeren naar waar ik dan zo’n esta visum zou kunnen krijgen. Het was voor mij namelijk volslagen onbekend wat zo’n esta visum precies was en waar ik het zou kunnen krijgen. Gelukkig leven wij in Nederland in een zeer efficiënt land en ik vond het dan ook heel prettig om te horen dat ik mijn esta visum gewoon via het internet kon aanvragen. Ik wist echter niet helemaal waar ik moest zijn voor de aanvraag van mijn esta visum, maar al heel snel had ik in de gaten dat ik gewoon bij Esta-Aanvragen.nl zou moeten zijn. Dat sprak mij meteen erg aan en vandaar dat ik diezelfde dag nog even naar de site van dit bedrijf ben gaan surfen. Ik kan u zeggen dat ik hier precies heb weten te vinden wat ik nodig had en dat ik heel erg te spreken was over de gang van zaken. Ik wilde namelijk een maand blijven, en met het esta visum dat ik via Esta-Aanvragen.nl aanvroeg, kon ik dit ook daadwerkelijk doen. Mocht u binnenkort ook naar Amerika willen afreizen, dan raad ik u van harte aan om snel een keer naar Esta-Aanvragen te komen surfen. U zult zien dat u hier precies de juiste documenten kunt aanvragen om het land binnen te kunnen komen.

Ik had mijn esta visum binnen een dag in huis

Toen ik eenmaal naar de site van Esta-Aanvragen.nl was gaan surfen, kon ik meteen de aanvraag indienen. Dat was heel erg prettig want ik had nog maar een paar dagen voordat ik ook echt zou vertrekken. Ik was dan ook blij om te horen dat mijn aanvraag binnen een dag afgehandeld zou worden. Ik was zelfs nog zo erg op tijd dat ik besloten heb om mijn esta visum gewoon per post op te laten sturen. Dit was een heel goed idee, want de volgende dag had ik mijn esta visum al in handen. Ik kan u zeggen dat ik daar heel erg blij mee was want ik had voor geen goud gewild dat ik deze reis zou moeten missen. Mocht u dus op korte termijn ook naar de VS willen afreizen, kijk dan eerst eens even op Esta-Aanvragen.nl om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. U zult zien dat u hier snel en goed geholpen wordt, zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. Genoeg reden dus om een keer te kijken wat men op deze site allemaal voor u zou kunnen doen.

Regel uw esta op tijd

Wanneer u naar de VS gaat, raad ik u aan om:

  • niet te lang te wachten met het aanvragen van uw Esta
  • dit te regelen via de website Esta-Aanvragen.nl
  • al uw papieren binnen een dag aan te vragen via deze site

Kijk snel even op Esta-Aanvragen.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn