Heb jij een nieuwe fiets nodig? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar van het merk cortina. Bij een stalen ros is het natuurlijk van belang dat de kwaliteit op orde is, je wilt als je een nieuwe koopt er ook vele jaren plezier van hebben en niet meteen te maken krijgen met reparaties. Tegelijkertijd wil je natuurlijk ook dat je tweewieler er mooi uitziet, dat deze een mooie uitstraling heeft. Kies je voor een van de modellen van cortina dan zit dat zeker wel goed.

Aandachtspunten bij aankoop

Als je nieuwe fietsen kopen gaat, dan zijn er verschillende punten waar je op moet letten. Je kunt dan denken aan:

  • maat
  • kwaliteit
  • uitstraling
  • prijs

Mensen denken vaak dat de maat vooral bij kinderfietsen van belang is, maar ook bij fietsen voor volwassenen zijn er verschillen hierin. Vooral de inchmaat van de wielen kan verschillen. Bij cortina bieden ze bijvoorbeeld wielmaten van 24, 26 en 28 inch. Daarnaast is de kwaliteit zoals gezegd natuurlijk ook van groot belang. Een fiets is niet het duurste vervoersmiddel om te kopen, maar je wilt natuurlijk wel lange tijd plezier hebben van jouw aankoop. Niemand zit te wachten op het regelmatig uit moeten laten voeren van onderhoud en reparaties, je moet er immers steeds voor naar de fietsenmaker en zo lang kun jij je bike vaak ook helemaal niet missen. Cortina biedt echter standaard een hoge kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat als je dit merk koopt, je er ook echt lang van kunt genieten. En laten we elkaar niet voor de gek houden, de uitstraling is ook van belang. We willen een stalen ros dat we mooi vinden, dat bij ons past. Sommige mensen geven de voorkeur aan een strak en modern ontwerp, terwijl anderen liever wat rondere vormen hebben. Cortina heeft verschillende design in de collectie, waardoor ze voor ieder wat wils hebben. Daarnaast is natuurlijk ook de prijs van belang, de aankoop moet immers binnen jouw budget passen. Dit merk is schappelijk geprijsd, dus ook dat zit zeker goed.

Elektrische en gewone fietsen van cortina

Tegenwoordig is er natuurlijk nog een ander punt om over na te denken als je een nieuwe fiets gaat kopen en dat is de vraag of je kiest voor een exemplaar met of zonder accu. Cortina heeft beide variaties in hun collectie, dus waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je kunt altijd bij hen terecht. En dan zijn er natuurlijk altijd nog andere punten waar je op let als je een fiets gaat kopen, zoals:

  • het aantal versnellingen
  • het soort rem
  • het materiaal waarvan het frame gemaakt is
  • de mogelijkheid tot het plaatsen van kinderzitjes

Cortina biedt ook hierin verschillende mogelijkheden. En kies jij voor een e-bike, dan moet je natuurlijk ook letten op de actieradius, oftewel hoeveel kilometer jij op één volle accu kunt rijden. Door hun ruime aanbod hebben zij altijd wel meerdere fietsen in hun collectie die passen bij wat jij zoekt. Wil jij een cortina fiets kopen, dan kun je hiervoor terecht bij Superfietsen.nl. Zij bieden een ruime keus van dit merk en bieden ook exemplaren van heel veel andere fietsmerken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn