Onlangs besloten mijn vriend en ik om samen te gaan wonen. Na een lange zoektocht naar het perfecte huis, begon voor ons de zoektocht naar een passende, praktische en sfeervolle inrichting. Een belangrijke keuze daarbij was voor ons de keuze voor een vloer. Na kort zoeken op internet, stuitte ik op lab21  Al snel bleek een klik pvc vloer voor ons de perfecte keuze.

Waarom de keuze voor klik pvc?

Wij zijn een echt patchworkgezin. Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen bracht ik drie kinderen mee van 3 jaar, 5 jaar en 9 jaar oud. Mijn vriend had ook kinderen uit een eerder huwelijk. Twee pubers, waarvan een verstandelijk gehandicapt. Een klik pvc vloer heeft een mooie uitstraling en is gemakkelijk schoon te houden. Naast vijf kinderen, brachten wij een konijn, een cavia en een hulphond mee naar deze nieuwe woning. Wij zochten dus naar een praktische, duurzame vloer die tegen een stootje kan, anti allergeen is en waarop een ongelukje met eten of vloeistof gauw is opgelost. Een klik pvc vloer voldoet aan al deze eisen. Daarnaast wilden wij graag een warme gezinswoning creëren. Wij wilden dus wel graag de uitstraling van hout op de vloer, maar niet daadwerkelijk hout op de vloer. Ook aan die eis kan een klik pvc vloer prima voldoen. Je kunt je voorstellen dat zo’n groot gezin nogal kostbaar is, dus we zochten ook naar een vloer die makkelijk zelf te leggen is. Het werd dus klik pvc. Ik had al ervaring met het leggen van gewoon laminaat, maar ik moet zeggen dat klik pvc prettiger werkt. Je kunt er bij LAB 21 overigens ook voor kiezen om van de legservice gebruik te maken. We hebben het hele huis voorzien van klik pvc vloeren, inclusief keuken en badkamers. De kinderen hebben allemaal een eigen kleur gekozen. Ik vind het erg prettig dat het hele huis een eenheid is, ondanks dat er ruimten zijn met verschillende functies en stijlen. De vloer speelt daarbij een belangrijke rol.

Waarom koop je klik pvc bij LAB 21?

LAB 21 heeft tien prachtige winkels verspreid over het hele land, waar je onder andere de klik pvc vloeren kunt bekijken. De winkels bevinden zich in:

  • Amersfoort
  • Oostzaan
  • Delft
  • Eindhoven
  • Leeuwarden
  • Breda
  • Den Bosch
  • Zwolle
  • Groningen
  • Capelle aan den IJssel

Wij zijn zijn gaan kijken in Amersfoort. Deze locatie dient namelijk als inspiratiecentrum. Omdat we wat verder weg wonen, hebben we eerst een afspraak gemaakt met een adviseur daar. Hij nam alle tijd en maakte het helemaal de moeite waard voor ons. Wij hebben de service van LAB 21 als enorm professioneel ervaren. De showroom was erg mooi ingericht en er worden topmerken verkocht. Toch hadden wij niet het gevoel dat we daar extra voor betaalden. Door ervaring en slim ondernemerschap slaagt LAB 21 erin om de prijzen scherp te houden. Zij bieden dan ook een laagste prijs garantie. Als je op de site kijkt, zie je bovendien altijd een mooie aanbieding voorbij komen. 4285;”>Klik pvc 4285;”>Naast klik pvc kun je bij lab21 terecht voor laminaat en houten vloeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn