Ben jij ook altijd zoveel tijd kwijt met het opmaken van facturen en/of herinneringen? Ben je eigenlijk al een tijdje op zoek naar een goede oplossing hiervoor? Dan hebben wij die bij deze voor je gevonden! Op de website van Faktum Factuur kun jij namelijk het factuur programma aanschaffen die het maken van facturen, herinneren en meer een stuk makkelijker gaat maken.

  • Pakbonnen
  • Offertes
  • Orderbevestigingen

Ook deze documenten zijn met het factuur programma van Faktum Factuur nooit meer moeilijk om op te stellen. Je kunt dit daarnaast op verschillende manieren aanpakken. Je kunt gebruik maken van de standaard formats die in het factuur programma staan, maar je kunt het ook helemaal eigen maken. De meeste ondernemers zullen een hele huisstijl gemaakt hebben en daar wil je natuurlijk niet zomaar vanaf stappen omdat je een factuur programma hebt aangeschaft. Dit is dan ook zeker niet nodig. Bij Faktum Factuur begrijpen ze het dat jij je persoonlijke look van je bedrijf wilt behouden. Het moet tenslotte direct duidelijk zijn dat de offerte, factuur of pakbon van jouw bedrijf komt. Dit kun je allemaal nog steeds voor elkaar krijgen. Wat verandert er dan wel? Een heleboel! Namelijk de hoeveelheid tijd die je gaat besparen nu je met deze software werkt en wat dacht je van de eenvoud waarmee je nu facturen en andere documenten kunt opstellen. Het is zelfs mogelijk om een heel klantenbeheer-systeem op te zetten en zo alles nog makkelijker voor jezelf te maken.

Meer tijd voor je bedrijf met het factuur programma

Iedereen heeft wel een idee van hoe het moet zijn om eigen baas te zijn. Dat is natuurlijk fantastisch. Je bepaald je eigen uren, met wie je samenwerkt en het geld stroomt vervolgens gewoon binnen. De realiteit is helaas net ietsje anders. Het klopt inderdaad dat je je eigen uren kunt bepalen, maar er moet een hele hoop gebeuren wanneer je je eigen bedrijf hebt. Je zult dus een hoop meer uren maken dan dat je deed toen je nog in loondienst was. Je mag dan misschien samenwerken met fantastische klanten die jouw product en/of dienst maar wat graag willen hebben, daar staat weer tegenover dat je dingen zoals de administratie moet doen. Dit is toch wel zeker de minst romantische kant van het ondernemerschap, maar gelukkig kun je dat dus wel een stuk makkelijker voor jezelf maken met het factuur programma van Faktum Factuur. Deze software houdt ook voor je bij wanneer je eventueel herinneringen moet gaan sturen. Ook dat hoef je dus allemaal niet meer zelf bij te houden.

Probeer het 60 dagen gratis uit

Het is natuurlijk begrijpelijk dat je niet het eerste de beste factuur programma wat je tegenkomt aanschaft. Daarom kun je de software van Faktum Factuur gratis, voor 60 dagen lang uitproberen. Tijdens deze periode kun je dus rustig aan de slag gaan met het factuur programma en bekijken wat het jou allemaal kan opleveren. Je zult waarschijnlijk al gelijk merken dat het je veel tijd zal besparen. Kom je er trouwens niet helemaal uit hoe het allemaal in elkaar steekt? Kies er dan voor om een van de vele tutorials op de website te bekijken. Hierin krijg je een uitstekende uitleg van de verschillende onderdelen van het programma. Als er ook maar iets is waar je niet helemaal uitkomt, dan vind je hier zeker de oplossing. We raden je dan ook zeker aan om deze video’s eens goed te bestuderen. Na het verlopen van de proefperiode betaal je vervolgens maar € 99,- (exclusief btw) per jaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn