Als je nog een originele manier zoekt om je bedrijf te promoten, is er een bedrijf wat jou daar heel goed bij kan helpen. Namelijk JM Promotions. Enige tijd geleden wilde ik een ludieke manier verzinnen om mijn bedrijf bekender te maken. Ik heb een strandtent en kon wel wat extra bekendheid gebruiken. Maar ik wist niet goed hoe ik dit zou moeten aanpakken. Je wil mensen niet iets opdringen, het moest een spontane manier zijn waarop zij met de strandtent in aanraking zouden komen. Ik ging naar de site en las daar een en ander over strandballen bedrukken. Ik was gelijk enthousiast en besloot verder te lezen over strandballen bedrukken. Het bleek namelijk heel eenvoudig te zijn, dus dat sprak me erg aan. Het leuke is dat strandballen bedrukken al voor een hele kleine prijs mogelijk is. Ik had niet zo veel geld voor de promo tot mijn beschikking. Ik was nog maar net open dus ik had veel geld geïnvesteerd en het was lastig om inkomsten te krijgen. Daarom besloot ik dat strandballen bedrukken een mooie goedkope optie was voor mij. Bij JM Promotions is van alles te kiezen als het gaat om strandballen bedrukken. Je hebt wat keuzes te maken, zo kun je strandballen bedrukken in diverse formaten. Wil je kleine of grote strandballen, of een maat ertussenin?

Strandballen bedrukken bij JM Promotions heeft veel voordelen

Als je kiest voor strandballen bedrukken bij JM Promotions, heb je in ieder geval een aantal voordelen waar je op kunt rekenen:

  • Lage prijs
  • Gratis proefdruk
  • Snelle levering
  • Goede service

Het is echt een van de goedkoopste opties, dus dat sprak me erg aan. Daarbij vond ik het met strandballen bedrukken ook heel fijn dat je een gratis proefdruk kunt krijgen. Ik had het nog nooit eerder gedaan, dus had eigenlijk geen idee hoe het er precies uit zou komen te zien. Daarom vond ik het heel fijn om een eerste proefdruk te kunnen checken. Daarna heb ik nog een kleine aanpassing gedaan en kon ik het in een groot aantal bestellen. Dat is echt een belangrijk onderdeel van een goede service waar je zeker niet bij elk bedrijf op kunt rekenen. Ook is het fijn dat producten snel geleverd worden. Ik kon alle promotie goed gebruiken, dus dat wil je dan ook zo snel mogelijk hebben. Dat is zeker mogelijk bij JM Promotions. Dus mocht je iets te promoten hebben, dan is JM Promotions ten zeerste aan te bevelen.

Hoe ga jij je bedrijf promoten?

Ik heb de strandballen met ons logo erop gratis verspreid op het strand. Kinderen, en volwassenen ook overigens, vonden het hartstikke leuk om mee te spelen. Ook kregen klanten deze strandbal gratis als ze een aankoop deden boven een bepaald bedrag. Dit bleek een hele speelse en effectieve manier om mensen met jouw tent kennis te laten maken. Ik vond het prachtig om te zien hoe er met onze strandballen werd gespeeld. Vooral voor zo’n kleine investering. Ik heb ook echt mensen gehoord die ons adres op de bal hadden gezien en daarom een drankje kwamen doen. Dat vond ik helemaal geweldig om te horen. Ik ben zo tevreden dat ik inmiddels weer naar de site van JM Promotions ben gegaan voor mijn volgende promotieproject. Er zijn namelijk veel producten die je er kunt laten bedrukken. Ik ga het zeker nog een keer doen. Het is een goedkope en effectieve manier om mensen blij te maken en naar je toe te trekken. Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling en kan iedereen aanraden om eens een blik te werpen op de site van JM Promotions.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn