De unieke kwaliteit, het uitstekende vakmanschap, de hoge precisie of de uitstekende functionaliteit. Dat zijn een aantal kenmerken van een Laco (Lacher & Co.) horloge. Daarnaast heb je bij een Lacher & Co. horloge nog iets dat je op het eerste gezicht niet ziet; elke seconde, elke minuut en elk uur voel je de passie van de horlogemakers. Dit allemaal al sinds 1925. Ga direct naar bensontrade en koop uw horloge. 

Laco horloges

Bij Benson Trade hebben ze een ruim assortiment Laco horloges die erg uit een lopen van prijs. Ze verkopen horloge van de volgende series:

  • Chronographen serie
  • Classics serie
  • Fliegeruhren A serie
  • Fliegeruhren B serie
  • Fliegeruhren C serie
  • Einsatzuhren serie

Bij Lacher & Co. kijken ze met trots terug op bijna 100 jaar geschiedenis van het bedrijf, en ze hebben altijd de zelfde insteek gehouden die bedacht is door de oprichters van Lacher & Co.: horloges produceren die worden gekenmerkt door kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom blijven ze zich concentreren op precisiekunstwerk in plaats van op de industrie – in alle categorieën, van originele vliegerhorloges tot elegante Classics modellen. Toen ze in 1945 gebombardeerd werden te Pforzheim lieten ze zich niet tegenhouden. Ze gingen door met het vervaardigen en distribueren van horloges. Dankzij een succesvolle reconstructie nam de productie van Laco horloges zelfs toe. Of het nu handmatige wind of automatisch was, de horlogemakers waren overtuigd van hoogwaardige werken. Ze waren in staat om voort te bouwen op het succes van de vliegerhorloges met de chronometer. Bij het bedrijf Lacher & Co. ligt de oorsprong van de hedendaagse horlogefabrikant. Het bedrijf en Durowe, opgericht in 1925, zijn in de loop der jaren tot de top van de horloge-fabrieken van Pforzheim gestegen. Zelfs onder de moeilijkste omstandigheden ging de productie van de Laco horloges door. In de Tweede Wereldoorlog produceerden ze als een van de vijf fabrieken betrouwbare pilotenhorloges voor de Duitse luchtmacht. Piloten horloges zijn de uitdrukking van hun succesverhaal. Aan het begin van het nieuwe millennium kwamen ze opnieuw op de markt en ontwikkelden zich door kunstzinnige en mechanische bewegingen. Geneva-strepen en geblauwde schroeven zorgden voor een speciaal personage. Talloze nieuwe modellen volgden, die de blik van vervlogen dagen aannemen en toch voldoen aan de moderne normen. Het helpen van het vormgeven van vooruitgang is bij Laco altijd de grootste motivatie geweest. Ze hebben bijvoorbeeld een verklaring afgelegd over de markt met het eerste betrouwbaar functionerende elektronische polshorloge in Duitsland. De huidige tijdsgeest heeft hun assortiment modellen altijd gevormd met Zwitserse en Japanse bewegingen. Een belangrijk aspect: de perfecte interactie tussen technologie en hedendaags design. 

Benson Trade

Benson Trade biedt een erg groot assortiment in horloges, waaronder erg veel Laco horloges. Ze zijn een officiële dealer van meer dan 50 gerenommeerde horlogemerken. Ze bieden een variëteit van kwalitatief hoogwaardige horloges. Op het gebied van Laco horloges bieden ze dus 6 verschillende series aan. Hierbij is het assortiment van de Chronographen serie het grootst. Zoekt u dus een horloge, en heeft u al een specifiek merk in gedacht zoals een Laco horloge? Kijk dan direct op de site van Benson Trade.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn