We kennen het allemaal wel dat je op zondag avond onderuit gezakt op de bank hangt.

  • Het was een drukke dag
  • je man moest voetballen
  • je bent nog naar een verjaardag geweest
  • en nu ben je eindelijk thuis.

Maar eten maken en nog eens in de keuken staan, daar heb je echt even geen zin in. En het is weekend dus je bent ook nog eens vrij. Dan mag je daar best gebruik van maken toch? Gelukkig is er hulp in de buurt. We gaan dan ook graag met ons hele gezin eten bij snackbar Poeldijk. De kinderen eten graag een patatje of andere snacks terwijl ik meer kan genieten van een goed gevulde schotel. Het is prettig dat het geen snackbar is zoals we die allemaal kennen uit slechte films. Als ik hier kom eten met mijn gezin is het echt even alsof we uit eten gaan. Het persoon is er vriendelijk ook tegen mijn kinderen, terwijl die echt niet altijd even lief zijn. Maar daar laten ze hier niets van blijken. Als ik zie hoe ze met de klanten omgaan is het een omgeving waar ik me heel prettig bij voel. Ik eet hier dan ook graag en het is een uitje voor ons gezin om hier een hapje te gaan eten.

Snackbar Poeldijk is meer dan alleen een snackbar

Ik vind uit eten gaan best een probleem. Vooral omdat er in mijn gezin zo veel verschillende smaken zijn. Persoonlijk kan je mij niet blij maken met patat terwijl mijn kinderen hier wel weer van smullen. Ik vind het dan ook heel fijn dat er bij snackbar Poeldijk gekozen is om meerder menu’s aan te bieden. Hierdoor kan ik een heerlijke schotel bestellen waar ik echt optimaal van geniet. Terwijl mijn kinderen zitten te smullen van hun frietjes. Heel fijn dat we dan allemaal lekker kunnen eten. Voor mij is het een fijne plek om te eten omdat er een leuke sfeer en uitstraling heerst en je er goed kan eten. Als vrienden of familie dan ook op zoek zijn naar een nieuw tentje om lekker te eten vertel ik altijd je moet eens naar snackbar Poeldijk gaan. Dat is pas echt een aanrader, lekker eten en onwijs vriendelijk personeel. Denk niet bij het woord snackbar aan een snackbar maar neem eens de tijd om langs te gaan bij snackbar Poeldijk. Dan kom je erachter dat het zo veel meer is dan alleen een snackbar. We proberen hier niet elk weekend heen te gaan omdat het ook gezond is om zelf te koken. Maar als het dan een keer niet lukt of de plannen lopen weer eens helemaal anders dan is het totaal geen straf om een bordje mee te pikken bij snackbar Poeldijk. Met veel plezier brengen wij onze weekenden hier dan ook door. Voor alle gezinnen die hier in de buurt wonen kan ik snackbar Poeldijk van harte aanbevelen. De schotels en de snacks zijn heerlijk, er is voor iedereen genoeg keuze en de sfeer is er echt super leuk.

Lekker eten

Bij snackbar Poeldijk kan je zowel lekker eten op de avonden dat je trek hebt in een frietje of andere snacks. Maar daarnaast zijn we meer dan alleen een snackbar, we vinden het belangrijk dat je in een fijne omgeving lekker kan eten. Naast het bieden van snacks willen we je ook laten kennismaken met onze schotels. We vinden het belangrijk dat er voor iedereen een heerlijke maaltijd klaarstaat. Wil je meer weten of een vorkje mee prikken? Neem dan een kijkje op snackbardemeerpaal.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn