U heeft een bedrijf in Nederland, maar doet zaken met een klant in China? U bent dan op zoek naar een betrouwbaar vervoersbedrijf voor lucht en zeetransport dat uw product vanuit Nederland veilig en snel naar China vervoert. Freightmaster is een bedrijf dat gevestigd is in Berkel en Rodenrijs en voor u al uw producten naar het buitenland kan vervoeren per lucht en zeetransport. Freightmaster (http://www.freightmaster.nl/lucht-en-zeetransport/) is een middelgroot bedrijf, wat betekent dat zij groot genoeg zijn om professioneel uw product te vervoeren naar de andere kant van de wereld, maar dat zij ook klein genoeg zijn voor een persoonlijke benadering. In hun lucht en zeetransport is uw lading nooit slechts een nummer. Freightmaster wilt u graag persoonlijke aandacht geven. Zij hebben tevens de expertise in huis om uw lading snel door de douane te verschepen. U bent er zo van gegarandeerd dat uw lading zo snel mogelijk bij uw klant terecht komt. Wat zijn de voordelen van lucht en zeetransport:

  • Vervoeren van grote lading
  • Overal ter wereld grote afstanden afleggen
  • Toegang tot alle grote (lucht)havens
  • Snel transport van uw product

Uiteraard zijn er meerdere expediteuren, maar u kiest voor Freightmaster voor uw lucht en zeetransport als u graag in persoonlijke communicatie wilt zijn over uw lading producten. Freightmaster gaat voor een persoonlijke benadering en staat open voor al uw vragen en communicatie rondom uw transport. Ook als u een grote lading vanuit het buitenland verwacht, fungeert Freightmaster als importeur en zal optreden als douane-agent voor uw lucht en zeetransport. Zij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw lading bij de douaneautoriteiten, zodat u verzekerd kan zijn dat uw lading snel en goed door de douane komt. Door met Freightmaster in zee te gaan, bent u altijd verzekerd van duidelijke communicatie en goed vervoer van uw lading via lucht en zeetransport.

Betrouwbaar vervoer via lucht en zeetransport

Erik was voor zijn bedrijf op zoek naar een expediteur die zijn lading producten snel en veilig naar zijn klant in Shanghai kon brengen. Hij schakelde de hulp van Freightmaster in om zijn lading via lucht en zeetransport te vervoeren. Erik vertelt: “de meeste van onze klanten zijn gevestigd in Europa, wat het transport redelijk makkelijk maakt en met korte transporttijden. Echter hebben wij een nieuwe klant gekregen in Shanghai. Geweldig dat wij onze markt kunnen uitbreiden buiten Europa, maar om ons product zo ver te verschepen was nog wel een uitdaging. Gelukkig konden wij zaken doen met Freightmaster, die ons garandeerden dat zij ons product snel en veilig in Shanghai konden krijgen. We hebben naar verschillende routes gekeken die allemaal hun voor- en nadelen hadden. Wij hebben gekozen voor een combinatie van lucht en zeetransport. Wij waren erg blij dat Freightmaster voor ons als douane-agent kon optreden, aangezien wij nog niet zoveel ervaring hebben met het transporteren van ons product buiten Europa. Het meest fijne was dat Freightmaster constant met ons in communicatie bleef over het proces, de voorbereidingen en ook toen het product eenmaal op transport was. Dit hebben wij als erg fijn ervaren en omdat ons product snel bij onze klant in Shanghai geleverd was, werken wij graag weer samen met hen.”

Contact en informatie

Freightmaster wilt graag met kijken hoe zij uw product van A naar B voor u kunnen vervoeren. Op hun website kunt u terecht voor het vinden van hun contactgegevens. U kunt een afspraak met hen maken om de mogelijkheden te bespreken voor uw transport. Freightmaster zal het transport van uw product altijd persoonlijk benaderen en uw lading zal nooit slechts een nummertje zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn