Bent u dol op borduren? We mogen hopelijk wel stellen dat vooral vrouwen dol zijn op handwerk. Ze erven het van moeder op moeder of van oma op kind. Borduren is weer helemaal in de mode. Het is heerlijk om met een groepje meiden in een kring te borduren terwijl u tegelijkertijd flink kunt roddelen of kunt praten over belangrijke zaken in de wereld. Misschien ben u lid van een dergelijk clubje of zou u dat graag willen zijn. Als u daarom wilt leren borduren dan raden we het u aan om één van onze borduurpakketten te kopen. Want in deze borduurpakketten vindt u direct alle benodigdheden om van start te gaan. U vindt er diverse patronen, alle garen die u nodig hebt en natuurlijk een setje met naalden. Onze borduurpakketten zijn helemaal niet zo prijzig als elders en u kunt ze direct online bestellen. Dat heeft uiteraard als groot voordeel dat u niet al te lang hoeft te wachten totdat het pakketje wordt bezorgd. Sterker nog, als u vandaag borduurpakketten bestelt bij Handwerk Hobbyzaak, dan hebt u het pakketje morgen al in huis. Klinkt u dat al muziek in de oren en kunt u echt niet langer wachten om te beginnen met dit heerlijke handwerk? Kies dan snel uw patronen uit. U kunt daarvoor naar een hobbywinkel of naar de markt. Ook zijn er tijdschriften waarin u patronen kunt vinden. De professionele borduurster bedenkt zelf haar patroon. En anders biedt het internet een keur aan mogelijkheden. Ook op onze website kunt u dan wederom terecht.

Borduurpakketten kopen was nog nooit zo eenvoudig

Wist u dat we op dit moment meer dan honderdduizend verschillende handwerkproducten verkopen? Want naast een ruime keuze aan borduurpakketten kunt u hier tevens het volgende bestellen:

  • Alles op het gebied van breien. Van breinaalden tot aan de zachtste wol in alle kleuren van de regenboog.
  • Elastiek, boorden, naaigaren en ga zo maar door.
  • En al deze accessoires voor het borduren, breien, haken of bijvoorbeeld het maken van 3D-kaarten kunt u allemaal los bestellen.

In deze tekst staan de borduurpakketten centraal. Deze borduurpakketten zijn erg handig voor jong en oud, voor beginner of professional. U kunt na ontvangst van het pakketje rustig beginnen met een simpel patroontje maar u kunt ook direct een heel wandtapijt gaan borduren. Borduren is ontzettend leuk en eenvoudig te leren. Kijkt u wel uit dat u uzelf niet prikt met de naald! In vroegere tijden was dit de hobby bij uitstek. Dat was nog ver voor de uitvinding van computers en zelfs voor de moderne bordspellen. Het is een werkje dat u alleen kunt doen en waar u heerlijk zen van wordt. Maar het is tevens een gezellige hobby want u kunt borduren terwijl u met anderen praat.

Garen bijbestellen? Kies ook dan voor onze webwinkel!

Borduurpakketten bestellen via het internet is vanaf nu echt een eenvoudig klusje. Haast u naar onze website een klik daar op de borduurpakketten. Kies uit de diverse merken en geef aan hoeveel borduurpakketten u wilt kopen. Misschien kunt u voor een vriendin of familielid ook een pakket kopen, dan hebt u samen iets leuks te doen als u met diegene afspreekt. Vul dan uw contact- en adresgegevens in en maak de bestelling compleet door het verschuldigde bedrag over te maken via internetbankieren. U betaalt dus via iDEAL, PayPal of met uw credit card. Natuurlijk ontvangt u van ons een bevestiging in uw inbox en laten we het u weten als het pakketje is verzonden. Daar hoeft u aldus niet langer dan enkele werkdagen op te wachten. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn