Op de werkvloer moet in principe een aed defibrillator aanwezig zijn naast de bhv-trommel, blusdeken en brandslang. Een bedrijf moet vanaf een bepaalde grootte een aed defibrillator in huis hebben en dat heeft ook te maken met het werk dat er uitgevoerd wordt. Het kan in ieder geval geen kwaad om hier eens goed naar te kijken. Daarom bent u bij aed-webshop.nl van harte welkom. Bedrijven kunnen hier direct een zakelijke bestelling maken en ook particulieren zijn van harte welkom om in de webwinkel een aed defibrillator te kopen. Het is een machine die u aansluit op iemand zijn borst tijdens een hartstilstand. Let er op dat u het enkel gebruikt bij een hartstilstand en niet bij het begin van een hartaanval. U weet waarschijnlijk het nodige van bhv dan wel EHBO en u kunt hartmassage uitvoeren. Als dat allemaal niet meer werkt dan kan een aed defibrillator soelaas bieden in de zin dat het een behoorlijke schok het lichaam doorstuurt met als doel het hart weer te laten pompen. Wij bieden in diverse prijsklassen maar wel van enkel de beste merken defibrillatoren aan. U kunt daarbij denken aan merken zoals Philips, Zoll en Heartsine. De AED Webshop is voortgekomen uit “De Zorgtrainers”, een werkgroep in Nederland die al sinds 2000 bezig is met het geven van cursussen BHV, reanimatie en AED-gebruik. Ons team bestaat uit ambulancepersoneel, zorgverleners en verpleegkundigen, allen met veel kennis en kunde als het aankomt op het gebruik van de aed defibrillator. Schroom daarom ook niet om bij vragen contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

Leer alles over de aed defibrillator via de handige tutorial

Er moet bij ieder bedrijf vanaf een bepaalde grootte altijd iemand aanwezig zijn met een geldig bhv-certificaat. Hij of zij zal u als werkgever ongetwijfeld aanraden om op een zichtbare plek een aed defibrillator op te hangen. En ook al wordt het nooit gebruikt, laten we dat in de plaats hopen, het geeft ook een hoopvol gevoel voor al uw medewerkers. Men weet waar het hangt, wat er mee gedaan kan worden en wie het kan gebruiken op ieder moment van de dag. De aankoop van een aed defibrillator zou daarom een normale keuze moeten zijn voor iedere instelling en bedrijf in Nederland. Gelukkig beseffen steeds meer bedrijven dat dit inderdaad logisch is. Hebt u al een keuze gemaakt? Vul dan uw adres-, bedrijfs-, en contactgegevens in en betaal met behulp van een online betaaloptie. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal, een credit card of overboeking. Wij zetten vervolgens alles op alles om de aed defibrillator direct op te sturen zodat u het zo snel mogelijk op een overzichtelijke en duidelijke plaats binnen het bedrijf kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een muur of paal. Geef dit nieuws vervolgens ook direct door aan uw collega’s zodat ze bij geval van nood weten waar ze moeten zijn.

Dankzij de spaarpunten die u krijgt bij een aankoop bespaart u flink bij de volgende investering

Mocht u nog vragen hebben dan is het beslist verstandig om ze aan ons te stellen voordat u een aed defibrillator koopt. Daarom kunt u op onze site erg veel informatie vinden over het veilig gebruik en onderhoud van deze machine. Voor directe vragen kunt u zich tot ons wenden via:

  • De mail en het contactformulier,
  • Door tijdens kantooruren met ons te bellen,
  • Door ons aan te spreken via sociale media zoals Facebook, Messenger en Twitter.

Wij laten altijd zo spoedig mogelijk van ons horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn