Heb jij wel eens gebruik gemaakt van meubelstoffering? Het is echt een ideale oplossing op het moment dat de bekleding van jouw meubilair versleten is of gewoon uit de tijd is. Iedereen heeft waarschijnlijk wel een meubelstuk in huis staan dat er eigenlijk niet zo heel erg mooi uitziet, maar waar je gewoon nog geen afstand van kunt doen. Soms is het bijvoorbeeld zo dat een bank echt nog prima zit, maar dat hij door veelvuldig gebruik gewoon versleten is. Er zitten gaten en andere slijtageplekken in de stof. Dan kan meubelstoffering een oplossing bieden! Ook kan het zijn dat je een stoel hebt die al vele jaren oud is, misschien heb je deze wel gekregen van je oma. Je kunt het dan niet over je hart krijgen om dit meubelstuk weg te doen, maar tegelijkertijd past het ook eigenlijk gewoon meer niet bij de rest van je interieur. En dat is jammer, want dan wordt het toch vaak verbannen naar de zolder of de kelder, omdat je in je wooninterieur toch graag een bepaalde mate van eenheid wilt bereiken. Zijn dit voor jou herkenbare problemen? Door een specialist in meubelstoffering in te scakelen los je een dergelijk probleem eenvoudig op!

Meubelstoffering maakt het als nieuw

Het maakt niet uit wat voor soort meubelstuk het is, met behulp van meubelstoffering kun je het er eigenlijk altijd weer mooi uit laten zien. Denk aan:

  • banken
  • fauteuils
  • chaise longues
  • rookstoelen

Met andere woorden, al het zitmeubilair dat met stof bekleed is kan met behulp van deze techniek weer opgeknapt worden. Wat wordt er dan precies gedaan? Allereerst wordt de oude stof verwijderd. Daarna wordt er gekeken of de vulling nog op orde is, waar nodig wordt dit vervangen of bijgevuld, zodat het weer een comfortabel zitmeubel wordt. Het binnenwerk kan hierbij zelfs volledig vervangen worden. Is dit klaar, dan gaat met aan de slag met de feitelijke meubelstoffering. De nieuw uitgekozen stof wordt dan weer op het meubelstuk gemaakt. Uiteraard worden hiervoor materialen gebruikt die passen bij jouw wensen, zodat het meubel weer helemaal past bij jouw smaak en bij de rest van jouw interieur. Het proces lijkt heel eenvoudig, maar er komt heel wat vakmanschap bij kijken om echt tot een mooi resultaat te komen. Niet veel mensen beheersen deze technieken goed meer, maar voor een uitstekende meubelstoffering kun je wel heel goed terecht bij Lukken Projecten in Oss.

Diverse geslaagde projecten

Als jij een kijkje neemt op hun website, LukkenProjecten.nl, dan zul je zien dat zij al veel geslaagde projecten op het gebied van meubelstoffering hebben gedaan. Dit varieert van standaard zitmeubilair voor de woonkamer, tot bijvoorbeeld interieurs van boten of zitbanken voor restaurants. Zelfs oude treinstoelen kunnen zij bekleden, om maar een voorbeeld te noemen. Op hun website kun je het resultaat hiervan zelf bekijken. Ook in hun showroom in Oss kun je zien wat zij voor jou kunnen betekenen en daar adviseren zij jou ook graag over de mogelijkheden met betrekking tot jouw wensen op het gebied van meubelstoffering. Zij hebben ook altijd diverse schitterende meubelstoffen op voorraad, waaruit jij een keus kunt maken voor jouw eigen meubelstuk. Of je nu een moderne of juist een klassieke uitstraling wilt bereiken, het is bij hen allemaal mogelijk! Goed advies is hierbij overigens wel van belang. Voor jouzelf is het soms lastig inschatten of de gekozen stof goed tot zijn recht komt op bijvoorbeeld jouw bank. Door de ervaring die Lukken Projecten heeft met meubelstoffering zien zij heel goed wat in het geval van jouw meubelstukken een goede optie zou zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn