Als boer kun je natuurlijk niet zonder de juiste landbouwwerktuigen. Het maakt daarbij zeker verschil voor welke fabrikant je kiest. Denk aan kwaliteit, maar ook aan efficiëntie en aan materieel dat goed toegesneden is op de handelingen die je er mee uit wilt voeren. Zoek je goede landbouwwerktuigen, die ontwikkeld zijn met de wensen van boeren in het achterhoofd? Kies dan voor het materieel van Evers Agro, dan ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

Verschillende soorten landbouwwerktuigen

Wat voor soort boerenbedrijf jij ook hebt, je hebt altijd diverse machines nodig om al je werk uit te kunnen voeren. Geen enkele boer kan immers alles met de hand doen, hoewel er uiteraard altijd nog activiteiten zijn die niet door machines overgenomen kunnen worden. Evers Agro heeft meer dan zestig jaar ervaring met het ontwikkelen van landbouwwerktuigen. Aan het begin van de jaren zestig is het bedrijf gestart en het eerste werktuig dat ontwikkeld werd, was de diepwoeler met gebogen tand. Doordat deze weinig trekvermogen vraagt, kon deze machine overal ingezet worden. Het bedrijf maakt nu nog steeds woelers, maar uiteraard zijn deze in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld en aangepast aan de huidige generatie tractors. Van daaruit zijn ze ook steeds meer andere machines gaan ontwikkelen, je kunt daardoor bij dit bedrijf nu terecht voor landbouwwerktuigen op het gebied van:

  • bouwlandbemesting
  • graslandverzorging
  • grondbewerking

Bij het ontwikkelen van hun werktuigen houden ze altijd rekening met de wensen van boeren en met de verschillende ondergronden waar die mee moeten werken. Als jij boert op de klei, dan loop je tegen heel andere zaken aan dan wanneer je op zandgrond moet werken. Dit houden ze bij Evers Agro in gedachten bij het ontwikkelen van hun machines en ze zijn dan ook aan te passen aan jouw specifieke omstandigheden. Zo weet je zeker dat je hun landbouwwerktuigen altijd goed in kunt zetten op jouw bedrijf.

Productie en onderdelen

Veel fabrikanten van landbouwwerktuigen zijn gevestigd in het buitenland of hebben hun productie naar het buitenland uitbesteed. Bij dit bedrijf is dat niet het geval, Evers Agro ontwikkelt en produceert alle machines in Almelo. Zo hebben ze zicht op alle onderdelen van het productieproces en kunnen ze de kwaliteit ook echt waarborgen. Een groot voordeel is ook dat zij eigenlijk alle onderdelen die kapot kunnen gaan voor jou op voorraad hebben. Zo kunnen ze snel leveren en kun jij snel je werktuig repareren. Dat is belangrijk, want als jij jouw landbouwwerktuigen nodig hebt, kun je je het niet veroorloven om dagen stil te staan vanwege een reparatie die niet uitgevoerd kan worden. Wil jij een nieuwe landbouwmachine kopen, dan kun je bij Evers Agro terecht. Maar je vindt bij hen ook diverse occasions. Een machine hoeft niet nieuw te zijn om goed te kunnen werken en door te kiezen voor een occasion kun je flink geld besparen. Mis jij nog een bepaalde machine op jouw bedrijf of wil je een van jouw landbouwwerktuigen vervangen? Neem dan eens contact op met Evers Agro, de kans is groot dat zij jou een geschikt exemplaar kunnen leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn