Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar de perfecte jurk voor jouw grote dag? Op onze website vind je een zeer grote collectie trouwjurken in allerlei stijlen en smaken. Passen en aanmeten gebeurt natuurlijk in onze winkel zelf. Maar door je eerst te oriënteren op onze website, krijg je al een goed idee van ons aanbod aan trouwjurken. Het is niet mogelijk om in onze winkel zomaar langs te komen om rond te kijken. We nemen graag de tijd voor je en helpen je bij je keuze. Bovendien is het wel zo fijn om goed geholpen te kunnen worden. Als je een afspraak maakt met een van onze stylistes in de winkel, dan hebben we alle tijd voor je. Er zijn op dat moment geen andere klanten in de winkel, dus je kunt op je gemak gaan passen. Hierbij mag je natuurlijk wel een aantal mensen meenemen die met je meedenken. Het kiezen van een geschikte trouwjurk is niet eenvoudig. Je kunt daarbij goed advies gebruiken van familie of vrienden. Zij kennen jou het beste en kunnen je vaak goed helpen bij het maken van jouw keuze. Onze stylist denkt actief met je mee als je dat wilt. Het is een goed idee om je van te voren te oriënteren op trouwjurken, maar bij het passen kom je er vaak pas achter wat je echt goed staat. Het is daarom ook belangrijk om voor suggesties open te staan. Je kunt zomaar verrast worden!

Alles voor jouw grote dag

Op onze website bieden we trouwjurken aan in allerlei stijlen. Je kunt via het zoekmenu een selectie maken. Je vindt op onze website niet alleen trouwjurken, maar ook allerlei andere producten om te zorgen dat je op jouw trouwdag goed voor de dag komt. Denk aan haaraccessoires, een mooie ketting, kousenbanden of een sluier. Bij het passen van de trouwjurken kun je verschillende accessoires uitproberen. Op onze website vind je allerlei benodigdheden, zoals:

  • Bruidsschoenen
  • Bruidslingerie
  • Sieraden
  • Maatpakken
  • Accessoires

Het is heel verleidelijk om bij het passen foto’s te nemen van de uitgezochte jurk. Helaas mag dit niet voordat de jurk is gekocht. Dit in verband met afspraken met onze leveranciers van trouwjurken. Daarnaast hebben we de ervaring dat foto’s vaak een verkeerd beeld geven van een jurk. Door de lichtval kan een jurk op de foto er ineens anders uitzien dan in het echt, waardoor je kunt gaan twijfelen aan jouw keuze. Een jurk in het echt zien en passen, is altijd de beste manier om een jurk uit te kiezen.

Trouwjurken in soorten en maten

Wij hebben in onze winkel een grote collectie bruidsjurken, voor iedere smaak en model. Het kiezen en op maat maken van een jurk kost veel tijd. Bij de eerste pasafspraak moet je rekening houden met zo’n twee uur. We plannen liever te veel tijd in dan te weinig. Zo weet je zeker dat er genoeg tijd is om te passen en jouw wensen te bespreken. Een trouwjurk is een behoorlijke uitgave. Daarnaast is het voor veel vrouwen een bijzonder moment, dat je deelt met naaste familie, zoals je moeder of zussen. We raden aan om niet meer dan vier personen mee te nemen bij het kiezen uit de trouwjurken. Je kunt ook té veel advies krijgen, waardoor je niet meer weet wat je moet doen. Bij vervolg afspraken kun je altijd nog andere mensen meenemen, als je dat graag wilt. We vinden het een eer om bij dit moment betrokken te worden en doen graag ons best om de perfecte jurk voor jou te vinden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn