Als het goed is hebt u op school geleerd dat condooms naast de pil voor de vrouw het beste beschermen tegen Soa’s en zwangerschap. De mens is als één van de weinige dieren in staat om te genieten van seks. We doen het voor de lol, het brengt ons samen en biedt dus een sociale rol naast de simpele functionaliteit van de bevruchting. We kunnen wel stellen dat partners meer seks hebben vanwege het plezier dat het met zich meebrengt dan om baby’s te krijgen. Het maakt daarom een belangrijk deel uit van de relatie. U hoeft er niets eens een relatie voor te hebben. Het kan zomaar gebeuren tijdens een onenightstand of omdat u een bijzondere afspraak hebt met een kennis. U wilt uzelf hoe dan ook optimaal beschermen en daarom gebruikt u condooms die het mannelijk zaad opvangen tijdens het orgasme. Er zijn condooms in alle soorten en maten zoals u op dokterlifestyle.com kunt zien. De grootte van de condooms spelen bijvoorbeeld een rol. het moet namelijk goed zitten om uw geslacht zodat het tijdens de penetratie niet gaat verschuiven. Daarnaast zijn er allerlei condooms die lustopwekkend zijn en ook voor de vrouw stimulerend werken. Tevens verkopen wij van Dokter Lifestyle speciale condooms voor anale seks en orale seks. Die laatste versie is leverbaar in talloze lekkere smaakjes. U hebt dus nog heel wat te kiezen en inderdaad bieden wij een groot assortiment aan. Varieer hier eens mee en ontdek wat u en uw partner prettig vinden. Een online bestelling is snel gemaakt en wij trachten om iedere bestelling binnen een werkdag te verzenden.

Natuurlijk hebben condooms ook een erg praktisch nut

Er zijn waarschijnlijk twee belangrijke zaken waar u rekening mee houdt tijdens het maken van een keuze:

  • Het feit dat ze optimale bescherming bieden tegen ziektes en tegen zwangerschap. Dat is belangrijk bij vluchtige contacten maar ook als u een vaste partner hebt die vooralsnog geen andere vorm van anticonceptie gebruikt.
  • Het moet passend zijn bij uw grootte en bij de seksuele handelingen die u verricht.
  • Daarnaast speelt discretie, de prijs, het merk en de inhoud van het pakje een rol bij uw uiteindelijke keuze.

Naast condooms kunt u bij ons trouwens een keur aan lustopwekkende producten bestellen, zowel voor de man, de vrouw en stelletjes ongeacht seksuele voorkeur. Kijk daarom naast onze condooms ook eens bij de diverse merken glijmiddel, de seksspeeltjes en potentie of libido verhogende middeltjes. Met dat laatste houdt u het langer vol en kunt u het meestal vaker doen. Als u aan ons vraagt wat nu precies de beste condooms zijn dan blijven we u een exact antwoord schuldig. Want het is zeer afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Wel leveren wij enkel producten van bekende A-merken zoals Durex en Level dus u haalt altijd topkwaliteit in huis.

Waarom online bestellen? Het is gewoon veel goedkoper dan in de fysieke winkel

Maar het feit dat de prijzen op onze site lager zijn dan wanneer u naar een drogisterij of supermarkt gaat is evident. Maar wellicht is het niet eens uw voornaamste reden om condooms online te kopen. Ondanks alles kunt u zich een beetje beschaamd voelen. Daarom wilt u ze discreet kopen zodat u ze discreet ontvangt in een blanco verpakking. De bezorger en de buren die het pakketje eventueel aannemen omdat u niet thuis bent weten helemaal van niets. Klinkt u dat als muziek in de oren? maak dan een keuze, vul uw gegevens in en betaal direct. Dan kunt u ze morgenavond al proberen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn