U wilt goed zorgen voor uw knieën. Dit zijn uiterst gevoelige gewrichten, scharnierverbindingen die tijdens het gebruik continu bloot komen te liggen. Werkt u veel op uw knieën? Dan weet u uit ervaring dat u er na verloop van tijd pijn in kunt krijgen. Dat zult u zeker zonder rubbermatten want als u uw benen en knieën laat rusten op een harde ondergrond tijdens het zware lichamelijke werk dat u verricht, dan kunt u binnen enkele jaren gedag zeggen tegen uw ledematen. En daarom zijn er tegenwoordig inspecteurs die bedrijven controleren op de arbeidsomstandigheden van uw personeel. Geen overbodige luxe als u het ons vraagt. Investeer daarom in rubbermatten en maak het uw medewerkers een stuk aangenamer om hun werk te oen. Ergonomie voert in deze tijden de boventoon en wij van Rubbermatten24 kunnen ons daar voor de volle honderd procent in vinden. Maar we hebben tot dusver slechts één van de vele voordelen van rubbermatten genoemd: de ergonomie. Kijkt u eens op rubbermatten24.nl en kijk uw ogen uit. U vindt er namelijk een keur aan verschillende rubbermatten. Ze verschillen zowel qua lengte, dikte, grootte als design. Er zijn matten met grote gaten zodat u uw schoenen daar eenvoudig aan kunt afvegen, er zijn matten die grind buiten de deur houden net als allerlei rubberen tegels die u kunt gebruiken als u een kinderspeelplaats aanlegt. E zorgen voor een zachte val dus gebruik ze op schoolpleinen, speeltuintjes of in uw eigen achtertuin.

U zoekt bijzondere rubbermatten? U hoeft niet meer verder te zoeken

We hebben voor uw gemak de diverse rubbermatten ondergebracht in een aantal overzichtelijke categorieën zoals stalmatten die iedere agrariër kan gebruiken, rubberplaten die u tijdelijk kunt uitrollen en na gebruik weer kunt oprollen om het her te gebruiken. Zoekt u rubbermatten op maat?

  • Kies dan eerst het type mat uit. We kunnen u hier uiteraard prima over adviseren,
  • Dan neemt u even contact met ons op zodat u het materiaal en de gewenste maten kunt doorgeven.
  • Mocht u een offerte wensen dan doen we daar beslist niet moeilijk over. die offerte blijft 14 dagen geldig,
  • Gaat u hier akkoord mee? Dan kunt u de betaling maken. ook kunt u direct in de webwinkel een bestelling rubbermatten plaatsen.

Naast rubber op rol en rubbermatten in alle vormen en maten bent u bij ons ook aan het juiste adres als u zoekt naar stalmatten, deurmatten, splitmatten of zelfs voor kunstgras. Wij leveren daarbij in bulk, dus aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Bedrijven die een grote bestelling willen plaatsen doen er goed aan om van te voren even een offerte aan te vragen zodat we een schatting van de kosten en ook van de levertijden kunnen maken. Het zal immers even duren voordat we de voorraad compleet hebben en/of alles op maat hebben gesneden. Wat u van ons mag verwachten is een snelle levering van eigen ontwikkelde en geproduceerde producten waarbij we de hoogste kwaliteit garanderen.

Vragen over onze producten? Klim gerust even in de pen, we helpen u graag

Mocht u nog vragen hebben over onze rubbermatten dan moet u die natuurlijk direct aan ons stellen. En wel door even te bellen of te mailen. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden. Vanaf 10 euro verzenden wij trouwens iedere bestelling geheel gratis dus tel uit uw winst. U kunt nu online bestellen, dus in uw eigen tijd, terwijl de bezorger het doorgaans al de volgende werkdag komt afleveren. Vergeet u ten slotte niet om onze site te bookmarken? Dan mist u geen enkele aanbieding meer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn