De laatste tijd heb ik erg veel pech met mijn auto. Ik had jarenlang geen problemen en ongelukken met mijn auto, maar de afgelopen maanden veranderde dat. Ik heb deze auto bijna 10 jaar en hoefde slechts langs voor een APK en om kleine dingen te vervangen. Ik denk dat ik iemand ben die vaak goed oplet en voorzichtig rijdt, waardoor ik ook normaal geen problemen heb met mijn auto. Misschien had ik geluk door een goede auto te kopen, dat kan ook het geval zijn. Twee maanden geleden had ik de eerste keer pech. Ik reed terug van mijn werk en ging een straat in dat eenrichtingsverkeer heeft. Er stond een auto slecht geparkeerd, waardoor ik er niet goed langs kon. Ik moest hierdoor een beetje van de weg af en reed hierdoor tegen een paaltje aan. Ik had heen deuk in mijn auto, maar vond het niet erg genoeg om een auto service in Hengelo op te zoeken. De schade was wel zichtbaar, maar ik kon zonder problemen doorrijden. Ik voelde mij erg stom, maar de schade had veel erg kunnen zijn. Toen twee weken geleden de verwarming van mijn auto stuk ging, vond ik het wel een goed moment om naar een auto service in Hengelo te gaan. Zonder een verwarming is het erg koud in de auto, vooral in de winter. Een verwarming is niet alleen fijn voor de passagiers, maar ook handig om de ramen te verwarmen. Als de ramen beslagen zijn, of bevroren, dan helpt een verwarming om de ramen schoon te maken. Ik vind het erg belangrijk dat ik veilig kan rijden in mijn auto en daarom besloot ik om zo snel mogelijk naar een auto service in Hengelo te gaan.

Online een goede auto service in Hengelo gevonden

Online zocht ik naar een auto service in Hengelo en vond diverse bedrijven en garages. Ik wilde graag mijn auto brengen naar een bedrijf waar ze gespecialiseerd zijn in het automerk, zodat ik zeker zou weten dat het goed gerepareerd zou worden. Ik zag dat er een paar bedrijven in dit merk gespecialiseerd waren en bekeek de website van deze bedrijven. Een van deze bedrijven was Auto Service Jan Dekker en ik zag op de website van dit bedrijf dat ze erg veel goede beoordelingen hadden ontvangen. Op hun website autoservicejandekker.nl vond ik het nummer van deze auto service in Hengelo en ik belde dit nummer om een afspraak te maken. Gelukkig kon ik meteen mijn auto langs brengen. Ik reed naar de garage en liet mijn auto aan de monteur zien. De monteur had een vermoeden wat het probleem was en kon hierdoor een indicatie van de kosten geven. Hij zou mij opbellen als de kosten hoger dan het afgesproken bedrag zouden zijn. Ze hebben veel onderdelen op voorraad, waardoor hij dacht dat de reparatie niet lang zou duren.

Weer zo goed als nieuw

Een paar dagen later werd ik opgebeld dat ik de auto kon ophalen bij de auto service in Hengelo. Er hoefde gelukkig niet veel vervangen te worden, waardoor de reparatie niet duur was. De monteur liet zien dat de verwarming het weer deed en de deuk was goed weggewerkt. Voor een klein bedrag was mijn auto weer zo goed als nieuw. Ik was erg tevreden over deze auto service in Hengelo en kan hem aan iedereen aanraden.

  • Gespecialiseerd in veel merken
  • Veel goede beoordelingen ontvangen
  • Kon direct langskomen
  • Mijn auto snel gerepareerd
  • De kosten waren niet hoog
  • Mijn auto weer als nieuw
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn