Global hairstyling is een moderne kapsalon in Almere. Op de website global-hairstyling.nl tref je informatie aan. Wil jij je haren op en top gestyled hebben voor je feest volgende week? Ga je trouwen of vind je gewoon dat het tijd is voor een nieuwe look? Lees gauw dit artikel over de kapsalon in Almere.

Global hairstyling

Een bekend citaat is: “A woman who changes her hair, is about to change the world”. Of dat alleen voor vrouwen geldt, is de vraag. Echter weten we allemaal: na een uiterlijke verandering kunnen we er weer tegenaan! Vooral nu de zomer er aan komt is het leuk om te switchen van kapsel. In de winter is een donkere, warme gloed over het haar erg mooi. In de zomer kun je de blonde lokken weer mooi los dragen.  Global hairstyling is een kapsalon in Almere die iedereen knipt. Jong en oud, dames en heren. Of je nou een bos vol krullen hebt of juist lang stijl haar, bij Global Hairstyling is iedereen welkom. Heb je wel eens aan een pony gedacht? Of lijkt het je juist leuk om je haar in laagjes op te laten knippen? De kapsalon in Almere heeft al veel voorgangers van jou geknipt en ze beschikken dus over een berg aan ervaring. Op de website van Global Hairstyling vind je niet alleen basisinformatie. Ook staat er een modellenboek online. Hierin kun je de resultaten zien van de kappers van Global Hairstyling. Een afspraak maken kan ook online. Bovenaan de webpagina staat een keuzemenu. Helemaal rechts bevindt zich de button om een afspraak te maken. Hier zie je ook gelijk de behandelingen die worden aangeboden. Voor dit artikel heb ik een aantal van deze behandelingen genoteerd:

  • Knippen
  • Wassen
  • Föhnen
  • Verven
  • Highlights
  • Vlechten
  • Epileren
  • Opsteken
  • Bruidskapsel
  • Permanent

Om het voor u als klant voordelig te houden, biedt de kapsalon in Almere ook combinatiebehandelingen aan. Zo is er een voordelige prijs vastgesteld voor bijvoorbeeld knippen – wassen – föhnen. Wat de kapsalon in Almere onderscheidt is de keuze die je hebt als klant. Bij het maken van een afspraak kun je namelijk je voorkeur uitspreken over door welke kapper je het liefst geknipt wordt. Geen garantie, maar wel een heuse tegemoetkoming!

Advies bij de kapsalon in Almere

Niet iedereen heeft gelijk inspiratie bij het zien van een modellenboek of bij het zien van de haartrends van dit jaar. Daarom adviseert de kapsalon in Almere je ook graag over de mogelijkheden. Hiervoor is het handig om even langs te komen. Global Hairstyling kan je zowel advies geven over haarkleur als over het kapsel. Bij het bepalen van de perfecte haarkleur wordt er bijvoorbeeld ook gekeken naar je huidskleur. De ideale haarlengte hangt weer samen met de vorm van je gezicht. De kapsalon in Almere luistert uiteraard naar je wensen. Mogelijk kijken jullie samen in het modellenboek. Jij wijst aan welke kapsels en welke haarkleuren je leuk vindt. De kappers van Global Hairstyling kunnen je adviseren over de mogelijkheden en natuurlijk de prijs. Wil je meer weten over de kapsalon in Almere of wil je direct een afspraak maken? Bezoek snel de bovenstaande website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn