Elke keuken in de horeca heeft er wel een, een koelwerkbank. Op slecht enkele vierkante meters heeft u ruimte om uw eten te bereiden en op te slaan. Het aanschaffen van een koelwerkbank is dan ook zeker een goede keuze als u weinig ruimte heeft. Via onze website, veld Shop bieden wij de beste horecaproducten aan voor uw bedrijf. Onze koel- en vriesoplossingen zijn van de beste kwaliteit dankzij eigen productie en scherpe controles. Ons bedrijf kan u kwaliteit garanderen, en wij willen er voor zorgen dat u kan vertrouwen op het product dat u via onze website gekocht hebt. 

Hoe kies ik de beste koelwerkbank?

Het aanschaffen van de juiste koelwerkbank hangt af van verschillende factoren:

  • De Indeling van uw keuken. Voordat u meubels kiest, is het belangrijk om na te denken over hoe u uw keuken gaat indelen en wat u gaat bereiden, en hoeveel mensen er werken. Een goede inrichting is essentieel voor een goed rendement en veel werkplezier. 
  • De bewegingsruimte. Verschillende onderdelen in een keuken hebben hun eigen afmetingen, en zo kan de keuken vrij snel vol raken als u de juiste apparatuur heeft. De beweging van het keukenpersoneel kan tijd winnen of juist verliezen tijdens het bereiden van maaltijden, dus als alle werknemers in de buurt hebben wat ze nodig hebben wordt de werkplek automatisch efficiënter. 
  • Verschillende temperatuur bereidingen. Als u ook voedsel verwarmt in de keuken, is het belangrijk dat u de koelwerkbanken ver weg plaatst van eventuele verwarmingselementen zoals een frituur of kookstel. Dit komt de veiligheid van de voedingsmiddelen ten goede en zorgt voor minimaal energiegebruik
  • Onderhoudsvriendelijkheid. U wil natuurlijk dat uw koelwerkbank goed te onderhouden is. Onze website bied producten aan in verschillende prijsklassen, die zelf op de juiste manier te onderhouden zijn. 

Een koelwerkbank is ideaal. U kan dit meubel gebruiken als werktafel waar u uw gerechten kan bereiden, en tegelijk kan opbergen in de efficiënte koelruimte die onder uw werkoppervlak zit. Er zijn verschillende soorten koelwerkbanken van verschillende merken, allemaal met hun eigen voordelen. Zo zijn er werkbanken met bijvoorbeeld 2,3,4 of 5 deuren, werkbanken voor fastfood of pizza of salades, werkbanken bestaande uit 100% rvs of andere materialen zodat deze makkelijk te onderhouden zijn, op onze website vind u ze allemaal. Zo kunnen wij zelfs koelwerkbanken op maat aanbieden, zodat u het beste heeft voor uw horeca bedrijf. Hiervoor kan u contact opnemen bij uw adviseur voor de mogelijkheden. 

Verschillende merken koelwerkbanken

Onze website bied verschillende werkbanken aan van verschillende merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn werkbanken van Afinox. Deze zijn op te delen in 3 modellen. Het Fresh model. Deze is voorzien van een None Fingerprint Coating, die over de RVS look zit. Dit materiaal is gemakkelijk te reinigen en is gemaakt voor contact met voedsel. Het Linear model. Deze zijn gemaakt van RVS, en hebben een verdamper in de werkbank.

Voor alle andere modellen kan u verder kijken op onze website, of contact opnemen met ons over een koelbank na gepersonaliseerd formaat en met uw eigen opties en toepassingen. Wacht dus niet langer, en vind de perfecte koelbank voor uw horecabedrijf bij veld.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn